Handlettering – ‘You are the cream in my coffee’

Van de week kwam ik een quote tegen die ik enorm graag wilde handletteren voor jullie! En uiteindelijk vond ik hem zo leuk dat ik besloot hem op te nemen voor jullie! Dus vandaag een quote die iedereen wel aanspreekt denk ik! Dus vandaag weer een nieuw filmpje!

De inspiratie kwam van Pinterest! Daar vond ik de quote maar niet zoals ik hem niet getekend heb. Hij zag er anders uit. Mijn idee kwam omdat boven deze quote, een kopje getekend stond in een andere afbeelding. Ik besloot de twee afbeeldingen te combineren maar dan wel mijn eigen letters te gebruiken voor deze afbeelding!

Ik wens jullie veel kijkplezier en ik ben benieuwd naar jullie reacties!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *