Handlettering – ‘Enjoy the little things’

Het is weer zover, ik heb weer eens tijd gehad om een filmpje op te nemen voor jullie! Dit keer een quote die ik zelf ook ergens heb gevonden en zo leuk vond dat ik hem na wilde maken. En dat heb ik gefilmd voor jullie! Dus ik zou zeggen, trek die fineliners, potloden, gummen en kladblokken maar weer uit de kast, want daar gaan we weer!

De komende tijd wil ik weer wat meer creatieve filmpjes maken voor jullie. Dus verwacht een hoop handlettering! Leuk om in je Bullet Journal te gebruiken, of in een apart boekje vol met creatieve handlettering quotes en dergelijke!

Voor vandaag een quote die bij iedereen wel past. Want hoe groot de negatieve dingen ook kunnen zijn, er is ook altijd iets moois te vinden <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *