Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

Hakend de lockdown door

Hoe hobby's ons door deze gekke tijden krijgen

Tsja, met zoveel geks wat gaande is in de wereld, is het bijna raar om weer een bericht te typen op de blog. Het lijkt erop dat de ‘oude wereld’ voorlopig nog niet terug komt. Er zijn zoveel dingen veranderd en nu meer dan ooit merk ik, maar ook mensen om mij heen, hoe belangrijk het is om hobby’s te hebben. Het liefst hobby’s waar we een hele dag mee kunnen vullen. Waarmee we de avonduren kunnen vullen. Waarmee we de dagen van isolaties, quarantaines en lockdowns doorkomen.

Nu ben ik aardig creatief aangelegd, dus ik ben graag bezig met alles wat ik kan maken. Dat ik haak, is geen verassing meer. Wat wel een verassing is, is dat er steeds grotere projecten gehaakt worden door mijn handjes. Zo heb ik laatst mijn eerste trui afgehaakt. Een project waarvan ik nooit dacht dat ik mijn spanningsboog zo kon oprekken! Maar het is gelukt, dus deze kerst zat ik met mijn eigen gehaakte trui op de bank. Helaas binnen en in isolatie, want ik was ziek. Juist, die ziekheid ja…

En nu is het volgende project daar alweer om de hoek. Patronen maak ik al een tijdje, deze verschijnen zachtjes ook op de blog. Maar er is een partij die deze patronen heeft opgemerkt. Lekker vaag klinkt het allemaal wel, maar zodra het mag zal ik vertellen welke partij en wat er gaat gebeuren!

Tot die tijd haak ik er lekker op los. Nu vooral haakprojecten die mij warm houden buiten (een volgende trui, een muts en een mondkapje). Maar binnenkort wordt het weer lente en zullen er andere projecten gemaakt worden.

Wil jij nou een patroon van iets speciaals? Laat het me weten en misschien bouw ik wel een patroon voor jou! Tot die tijd haken we gewoon door. Zo hebben we wat te doen, zo gaat de tijd sneller en zo blijven we bezig. Die lockdown moet toch een keer eindigen?

 

Dat hoop ik wel, mijn wol is bijna op…

Geen reactie's

Geef een reactie