21 jun Food – Kaneelstengels
Een van de recepten waar ik echt dol op ben de laatste tijd, zijn deze kaneelstengels! Ze zijn enorm makkelijk om te maken, je hebt er niet veel voor nodig en ze zijn zo klaar! Een ideaal recept om even te maken als je onverwachts bezoek hebt of als je een feestje hebt waar je nog wat voor moet maken! Hoe dan ook, deze kaneelstengels kunnen altijd!
Voor het filmpje (waar alles in uitgelegd wordt van de spullen die je nodig hebt tot het maken van) staat beneden dit bericht! En je kan hem kijken zonder geluid, mocht dat je uitkomen 🙂
Wat heb je nodig?
De ingrediënten:
– Een pakje met bladerdeeg
– Een ei
– Kaneelsuiker (je kan ook kaneelpoeder en suiker apart gebruiken)
De benodigdheden:
– Een schaaltje
– Een kwastje
– Een mesje
– Een bakblik
– Bakpapier
– Een snijplankje (optioneel)
Wat te doen?
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden
Stap 2: Snij de velletjes bladerdeeg in 4 repen
Stap 3: Leg de reepjes op het bakpapier in het bakblik
Stap 4: Kluts het ei los in het schaaltje
Stap 5: Smeer de losgeklopte ei met het kwastje over de reepjes bladerdeeg
Stap 6: Strooi de kaneelsuiker over de ingesmeerde reepjes bladerdeeg
Stap 7: Zet het bakblik 10 minuten in de oven
Echt, meer dan dit is het niet! Super simpel en binnen een kwartier iets lekkers op tafel!
Het filmpje zal je nog meer uitleggen hoe alles werkt!
Ik ben benieuwd naar jullie kaneelstengels! Laat weten hoe die van jou smaken in de reacties!
Geen reactie's