Kayleygh haakt - Een knuffelfamilie - kayleygh.nl

Een knuffelfamilie haken

Het wordt buiten warmer, meestal voor mij een moment waarop ik minder ga haken en meer ga genieten van de buitenwereld. Maar met deze gekke tijden, waarin het huis en de tuin eigenlijk de enige plekken zijn waar je zorgeloos kunt verblijven, is haken nog elke dag een fijne uitkomst.

Ik zie genoeg inspiratie voorbij komen, maar toch zat er al tijden een idee in mijn hoofd. Met dit idee ben ik eindelijk begonnen: Een boek met haakpatronen maken! In dit boek bespreek ik 10 haakpatronen die ik zelf heb gemaakt. In totaal komen er 10 dieren in dit eerste boek:

  • Gerry Giraffe
  • Foxy Fox
  • Penny Panda
  • Elly Elephant
  • Betsy Big
  • Billy Bunny
  • Benny Bear
  • Cathy Cat
  • Diggy Dog
  • Henry Horse

Op de foto zien jullie Gerry Giraffe, het eerste lid van de familie. Een bijzondere giraffe, want Gerry heeft geen nek! Haha.
In totaal heb ik de patronen van 8 van deze dieren, hierover post ik snel meer!

Alleen heb ik nu jullie hulp nodig! Naast dit boek, komen de patronen straks ook los te koop. Hiervoor is het idee om ook nog eens video’s te maken bij alle patronen, ieder dier zijn eigen video. Die komen dan online op het YouTube kanaal van Kayleygh.nl

Wat hebben jullie het liefst? Een patroon, een boek met patronen, een video of een combinatie van 2 of allemaal? Let me know!

Wat heb jij liever voor de haakpatronen voor de dierenfamilie?

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *