Workshops

Zoals je misschien is opgevallen, hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Maar het wordt nog beter en fijner als ik mijn opgedane kennis en ervaring kan delen. Ik heb immers de ideeën en de spullen liggen. Daarom kan je nu een workshop inplannen of volgen! Kies hieronder de workshop die je graag zou willen doen en bekijk de informatie die ik bied!

Handletteren

Zie jij ook altijd van die prachtige creaties voorbij komen maar denk je elke keer: Dat lukt mij nooit. Ik beloof je dat jij dit ook kunt, zeker na deze workshop!

Werken met folie

Ken je van die notitieboekjes met een naam erin geschreven met folie? Of van die etui’s met prachtige ontwerpen. Dat kan jij ook maken!

Porselein versieren

Ben jij al die saaie mokken en borden zat? Met deze workshop versier je jouw eigen servies. Eigen ontwerpen worden immers niet saai!

Sieraden maken

Altijd al sieraden willen maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze workshop maak je jouw eerste item van misschien wel een hele nieuwe collectie ontworpen door… Jou!

Hout branden

Een nieuw naambordje aan de deur, persoonlijke onderzetters of een fijne quote als decoratie aan de muur. In deze workshop gaan we aan de slag met hout branden met jouw eigen ontwerp!