Instagram

  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een

DIY Notebook decoreren

Tegenwoordig kan je notitieboekjes kopen in allerlei verschillende vormen en maten, met verschillende patronen en leuke motiefjes. Allemaal leuk en aardig, maar waarom doen we het niet gewoon zelf? Nu hoor ik jehier bijna vragen: Zelf? Ja, helemaal zelf! Ik ga je vandaag laten zien hoe je een eigen notebook kan decoreren!

notebook versierenHet is eigenlijk heel simpel. Hiernaast staat een afbeelding waar stap voor stap wordt uitgelegd wat we gaan doen. Maar eerst: Wat hebben we allemaal nodig?
– Een notitieboekje zonder al te veel patronen of drukke dingen. Het beste is om een boekje te nemen met maar 1 basiskleur.
Verf (vloeibare verf, desnoods verdunnen met water. Het moet te sprayen zijn). Meerdere kleuren is natuurlijk het leukst!
– Een spray. Dit kan zo’n flesje zijn uit een reiskitje waar je bijvoorbeeld parfum in kan bewaren, of een planten spuit. Net wat jou uitkomt!
Kranten. Anders zit je hele tafel of je hele werkplek onder de verf! Dat wordt een hoop schoonmaken!
–  Eventueel een blanke lak. Deze is bijvoorbeeld te koop bij de Action. Door blanke lak te gebruiken, voorkom je dat je verf straks van je boekje af valt. Als je een kartonnen boekje gebruikt zoals hiernaast, hoef je je daar geen zorgen om te maken, maar gebruik je een boekje met een plastic kaft, is blanke lak geen verkeerde keus!

Daar gaan we!

Stap 1: De spullen klaarleggen!
Zorg dat je alle spullen klaar legt voordat je gaat beginnen. Doe de verf in de sprays (eventueel verdunnen), zorg dat de kranten klaar liggen en dat alles makkelijk te pakken is.

Stap 2: Boekje erbij!
Bedenk even wat je precies wil op de boekje. Wil je in de ene hoek vooral de kleur en in de andere hoek een andere kleur, of spuit je gewoon heel je verf flesje leeg op de boek? Wil je veel verf gebruiken of wil je het rustig aan doen? Allemaal dingen die je jezelf moet afvragen voor je begint natuurlijk!

Stap 3: Spuiten maar!
Het boekje ligt klaar, de verf is klaar, je plan is klaar. Ik zie geen andere optie meer dan beginnen! Spuit er rustig op los tot je helemaal zeker bent van jou boekje! Laat de ene kant eerst drogen voor je de andere kant doet! Het zou zonde zijn als je mooie bespoten voorkant wordt uitgeveegd omdat je hem hebt omgedraaid.

Stap 4: Drogen!
De meest vervelende stap. Het wachten. Wacht tot je boekje helemaal gedroogd is voor je hem gaat gebruiken! Stel je voor dat je je pas geverfde notebook in je tas stopt en je leesboek helemaal vies maakt! NO WAY!

Vanaf nu kan je door het leven met de mooiste notebooks van eigen hand. Geen saai covers meer en printjes die iedereen heeft. Juist je eigen boekje waar je trots op kunt zijn en je creativiteit kan vieren! Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar jullie pogingen! Laat in de reacties weten wat je van dit idee vind en of het jou is gelukt om zo’n prachtige creatie te maken!

Veel succes allemaal!

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie