Instagram

kayleygh.nl

 32    101


De webshop staat live!

Eindelijk over een andere boeg: creativiteit ten top!

Wauw, het is eindelijk gelukt! De webshop met haakpatronen staat online!

Naja, haakpatronen is misschien nu nog wat overdreven… Ik heb immers net het eerste patroon erin gezet. Dit is het patroon van een wolken mobiel met gekleurde regendruppels. Hoeeeee dan ooook, hij is live! Ready to rumble!

Oo, er staat zoveel leuks klaar. De komende tijd gaan er steeds meer patronen online komen, met als klapper op de vuurpijl een speciaal haakboek! Ik heb er stiekem al eens een berichtje over geschreven, dus misschien heb je het al voorbij zien komen.

De afgelopen maanden hebben we natuurlijk allemaal wat meer tijd doorgebracht thuis dan we van tevoren hadden gedacht. Ik heb die tijd gebruikt om na te denken wat ik met de blog wilde doen. 

Nu wil ik al jaren een eigen onderneming, een webshop om te verkopen waar ik het liefst mee bezig ben: creatief zijn. De afgelopen maanden heb ik ook veel online gezocht naar nieuwe haakprojecten, maar ook naar eventuele patronen. Veel patronen vond ik onleesbaar, dus maakte ik ze zelf graag na om ze duidelijker op papier te hebben. Dat deed ik zo veel, dat ik uiteindelijk met eigen patronen begon. En dat zijn de patronen die de komende tijd online zullen komen in de webshop!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Hou de blog en het instagram account (@kayleygh.nl) in de gaten voor de nieuwste releases!

Ondertussen blijf ik hier gewoon bloggen over creativiteit en Young Adult boeken! Er staat gewoon zoveel leuks te gebeuren de komende tijd! Stay tuned!

Geen reactie's

Geef een reactie