Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 

De 10… Pickwick Theevragen #9

Yes! Er zijn deze week weer wat liters thee doorheen gegaan en dat betekent dus ook: Nieuwe vragen! Dus deze week geef ik weer antwoord op 10 nieuwe vragen! Ga ervoor zitten, want het is weer een lange lap tekst! En pak er (natuurlijk) een lekker kop thee bij!

Ben jij een vroege vogel of een avondmens?
Geen van beide! Vroeger was ik echt een avondmens en kon ik heerlijk genieten van de avonden. Ook ben ik het productiefst in de avonden (dan schrijf ik graag, of doe ik van alles aan school of voor de blog) maar tegenwoordig lukt dat me helemaal niet meer!
Tegenwoordig werk ik weer 32 uur op kantoor en dat betekent vroeg mijn bed uit. En met vroeg bedoel ik dat ik om 7 uur in de trein zit ‘s ochtends. En als ik dan s’ avonds eindelijk thuis kom, is het vaak eten en maximaal 2 uurtjes later weer naar bed! Dus zowel de ochtenden als de avonden zijn geen groot succes meer door de weeks. In het weekend wel hoor! Dan probeer ik mijn avonden zo lang mogelijk te rekken.

Welke geur roept bij jou een herinnering uit je jeugd op?
Cola.
Vroeger ging ik mee met mijn vader naar de volkstuin. Daar had ik mijn eigen metertje grond waarop voornamelijk aardbeien stonden. En als mijn vader dan aan de slag was in de tuin met onkruid wieden, dan was ik rustig bezig met mijn stukje onkruid trekken, aardbeien snoepen, bramen snoepen, frambozen snoepen, eigenlijk alles snoepen wat er te snoepen viel. En het mooiste moment was als paps klaar was en we voor de blokhut gingen zitten. Dan kreeg ik een bekertje cola. Die geur en die smaak ga ik nooit vergeten. Zeker omdat ik nu nauwelijks meer cola drink!

Met welke beroemdheid zou jij een dag willen ruilen?
Ik zou willen ruilen met iemand die mijlenver van mij vandaan staat. Iemand die ik nog nooit heb ontmoet en waarvan de kans ook klein is om die ooit te ontmoeten. Het liefst zou ik dan willen ruilen met ene hele mooie vrouw ofzo, gewoon, omdat het kan. Maar echt een specifieke naam zou ik niet weten. Misschien Selena Gomez. Dan ben ik mooi en kan ik ook nog eens goed zingen!

Welke keuken vind jij het lekkerst?
De Nederlandse keuken! Ik ben gek op stamppot. Er is gewoon niets lekkerders. Dat is eigenlijk het enige fijne aan de kou en het vroege donker worden, het wordt ook weer tijd voor stamppot!!!

Waar ben jij het meest trots op?
Mijn blog en alles wat daarbij komt kijken! Alles wat ik heb mogen doen namens mijn blog (boekentijgertje zijn, een eigen bookclub starten, evenementen bijwonen en de mooiste boeken schrijven).
Maar ook mijn eigen manuscripten. Zoveel werk in een stukje gedachtegang. Er zo hard aan werken om die fantasie op papier te zetten. Er zijn een aantal manuscripten af, dus hopelijk komt het ook ooit nog zover dat mensen deze gedachtegangen en fantasieën kunnen lezen! Dan zou ik echt dolgelukkig zijn!
Er zijn nog veel meer dingen waar ik trots op ben: Mijn diertjes, mijn vriend. Teveel om op te noemen!

Om wie moet jij het hardst lachen?
Dat verschilt elke keer weer! Ik heb heel wat vrienden waar ik mee kan lachen. Maar het meeste fan ben ik van woordgrapjes, zeker als mensen ze niet door hebben. Dat zijn de mensen waar ik enorm mee kan lachen.
Ik ben ook groot van van Ronald Goedemondt. Ken je die? Dat is een Nederlandse cabaretier, en ik ga helemaal stuk om hem! Zijn grappen, zijn manier van vertellen is gewoon te hilarisch!

Welk muziekinstrument zou je willen leren spelen?
Piano!
Het lijkt me geweldig om een instrument te kunnen bespelen. En ik kan enorm genieten van piano muziek en het lijkt me geweldig om mezelf te begeleiden tijdens een zangsessie of iets.
En anders de gitaar omdat dit ook een heel mooi instrument is die ik graag zou willen leren spelen.
Vroeger wilde ik graag Djembé leren spelen (dat is zo’n soort trommel). Dat zou ik ook nog heel graag willen leren!

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?
Wat een lastige vraag! Ik heb geen idee! Ik doe nooit echt gekke dingen.
Misschien was het die keer dat ik lopend door de McDrive ben gegaan? Echt gek vond ik dat niet, want het restaurant zou nog een kwartier open moeten zijn maar de deuren gingen niet meer open. Dus toen ben ik samen met mijn vriend door de McDrive gelopen. Een tip: Je wordt dan dus blijkbaar niet geholpen… Heel flauw!

Wat is jou favoriete feestdag?
Als ik maar gezelligheid heb! Daarom denk ik dat kers wel de feestdag (eigenlijk feestdagen) is waar ik het meest naar uitkijk! Gezellig eten met de familie, samen plezier hebben en genieten van elkaar. Top!

Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?
Duidelijk de afwas. Ik heb niks voor niks een vaatwasser!
Ik weet niet wat het is, maar de afwas vind ik zo verschrikkelijk. En het erge is dat ik de vaatwasser niet wil aanzetten voor 3 of 4 dingetjes. Dus dan kies ik er toch voor om even snel af te wassen! Of ik laat het staan tot ik meer afwas heb en het wel weer in de vaatwasser kan! Hahaha!

Geen reactie's

Geef een reactie