Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 

De 10… Pickwick Theevragen #8

Wauw, de laatste keer dat ik 10 Pickwick theevragen beantwoorden, was op 18 november 2016! Gewoon bijna een jaar geleden!
Aangezien Pickwick een tijd geleden weer nieuwe vragen heeft verzonnen, kon ik mijn lijst weer aanvullen. Dus vandaag is het weer tijd voor 10 nieuwe vragen! Misschien met antwoorden die je verwacht, misschien met antwoorden die je totaal niet zag aankomen…

Welk fictief karakter zou jij tot leven willen brengen?
Oeh, we beginnen meteen met een vraag die op boeken slaat! Love it!
Maar mijn god, ik zou het niet weten! Natuurlijk zou ik Ash van ‘The Iron Fey’ tot leven willen wekken, maar ik ben bang dat hij er meteen vandoor gaat om op zoek te gaan naar Meghan. Dus wie zou ik dan kiezen? Ik denk dat ik in ieder geval ga voor een knappe man of iets. OOH! IK WEET HET!

*zegt zo zwoel als ik kan* Hallo Rhys…

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?
Ik denk dat ik dan ga voor de woorden: Spontaan, creatief en … ik heb geen idee!
In dit opzicht kan je spontaan op 2 manieren opvatten. Ik kan spontaan leuke dingen doen of gesprekken hebben met mensen die ik totaal niet ken. Maar aan de andere kant kan ik ook iets te goed spontane acties ondernemen die achteraf toch niet zo’n goed idee waren. Spontane aankopen, spontane projecten die tijden duren.. Ik kan het allemaal. Op dat moment lijkt het me een goed idee, maar achteraf… Niet altijd even slim…

Wat is de leukste mop die je ooit hebt gehoord?
Ik ben niet zo van de moppen. Vaak omdat ze voor de hand liggend zijn en daardoor niet eens meer leuk zijn. Maar woordgrappen, ja, daar kan ik uren om dubbel liggen. Vooral als mensen een woordgrap maken en het niet eens doorhebben. Het is dus niet een leukste mop waar ik hard om kan lachen, maar woordgrappen die mensen zelf niet eens doorhebben. Gegarandeerd uren lachplezier!

Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?
Ik denk niet dat ik deze vraag goed kan beantwoorden. Ik zou nu zeggen dat ik liever naar de zon ga. Maar dat komt omdat het momenteel niet zulk lekker weer is en ik gewoon niks heb met de koud, de regen en de wind in de winter. De herfst kan ik nog wel van genieten, maar de zon is gewoon perfect! Mijn lievelingsseizoen is ook de lente!
Maar de voornaamste reden waarom ik geen antwoord kan geven is omdat ik nog nooit op wintersport ben geweest! Nog nooit op een ski’s op een piste gestaan (behalve die ene keer in snowworld) dus ik zou niet weten hoe ‘naar de sneeuw gaan’ is… Erg hea?

Van wie kreeg je allemaal vlinders in je buik?
Van welk leuk mannelijk personage uit boeken niet…
Maar als we dan naar het echte leven gaan kijken… Tsja, dan zijn er niet veel opties. Ik ben al heel lang samen met Jelle, al bijna 7,5 jaar. Dat betekend dat ik op mijn 15e verkering kreeg. Daarvoor heb ik niet echt het idee dat je vlinders kent? Dus ik denk dat Jelle de enige is die mij vlinders bezorgd. Behalve mijn kleine hondje Boefje en mijn paard Chip natuurlijk. Dit zijn geen vlinders van verliefdheid (misschien een beetje) maar toch zeker wel vlinders van blijdschap als ik ze weer zie!

Wat is het avontuurlijkste dat je ooit hebt gedaan?
De tent gepakt en een week lang in de Ardennen gekampeerd met mijn zusje en met Jelle zonder dat we iets hadden vastgezet van tevoren. We hadden niks besloten over dingen die we gingen doen of zien, of over plekken waar we heen wilde. Zelfs de slaapplekken bekeken we van dag tot dag waar ze heen zouden gaan. En het was zo tof! We hebben zulke leuke dingen gedaan en gezien! En ik heb bijna alles vast kunnen leggen in een filmpje! Bekijk het bericht daarover hier!

Welke 3 voorwerpen zou jij meenemen naar een onbewoond eiland?
Sowieso een boek! En een dekentje, want ik kan niet zonder een dekentje :). En natuurlijk iets wat me red van het eiland, want wat moet ik doen als mijn boek uit is!?!

Van welke kleine dingen word jij gelukkig?
De zon die schijnt, de vogels die fluiten, een trein die ik net heb gehaald. Het zijn juist de kleine dingen die een mens gelukkig maken, als je er maar bewust bij stilstaat. In plaats van ‘altijd in de verkeerde rij staan’, zou je een keer moeten glimlachen als je in de goede rij staat. Of als je in de regen op de fiets zit, zou je eens moeten kijken naar het ouder echtpaar wat tegen elkaar aangekropen onder de paraplu staat te schuilen. Dat zijn dingen waar ik heel blij van kan worden, gewoon puur geluk in de kleinste momenten…

Op welke onbeantwoorde vraag wil je graag antwoord?
Wanneer wordt Ash werkelijkheid en kiest hij voor mij?

Wat is jouw favoriete ijssmaak?
Oei, lastige! Ik eet niet zoveel ijs eigenlijk. Niet omdat ik het niet lekker vind (ik vind het heerlijk), maar omdat mijn buik er vaak niet tegen kan! Zodra ik buiten de deur ijs op heb, kan ik maar beter snel naar huis want de kans dat ik buikpijn krijg, is groot!
Maar als ik dan een keer gek doe en ik neem een ijsje, dan neem ik vaak citroen. Helemaal als het sorbet citroen smaak is. Ja, I love it!

Dat waren ze weer voor vandaag! Bij deze beloof ik plechtig dat de volgende 10 vragen niet zolang op zich zullen laten wachten als deze keer! Dus tot snel!

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie