Instagram

  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt

De 10… Pickwick Theevragen #7

Alweer deel 7 van de theevragen! Vinden jullie het nog net zo leuk als ik? Ook al merk ik dat het steeds lastiger wordt om nieuwe vragen te krijgen bij mijn thee, lukt het me nog wel! Maar ik heb ook hele lieve vrienden en vriendinnen die meehelpen met verzamelen! Ik kan inmiddels een schilderij maken met alle vragen joh!
Agjah, lezen jullie mee met de nieuwe vragen en de antwoorden?

Wat is je favoriete kledingstuk?
Een onsie! Waarom heb ik het idee dat ik dit eerder gezegd heb? Anyhow, ik vind mijn onsie echt heerlijk! Die draag ik dan ook heel graag. Bijvoorbeeld ’s ochtends als ik uit bed kom, maar ook juist ’s avonds als ik ga zitten met een heerlijk bakje thee en een goed boek!

Ben je een pessimist of optimist?
Ik was ooit een pessimist, zeker weten. Maar tegenwoordig durf ik wel te zeggen dat ik dit heb kunnen omdraaien naar een optimist. Ik heb geleerd dat het kijken naar de negatieve dingen, je heel somber maakt. Door me meer te richten op het positieve in alles, heb ik geleerd om te genieten van de kleine dingetjes waardoor het leven een stuk mooier is geworden! Dus voor de mensen die hier nog mee worstelen, neem van mij aan dat de wereld een prachtige plek is, als je de positieve dingen maar ziet!

Wat zou je laatste avondmaal zijn?
Oman, dit zou ik echt niet weten. Ik ben gek op stamppot! Behalve zuurkool dan. Voor de rest kun je me altijd wakker maken voor een goede stamppot. Maar ik vind spinazie ook enorm lekker, of pannenkoeken.
Hopelijk hoef ik mijn laatste avondmaal niet uit te kiezen, want ik kan dan niet kiezen hoor!

Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?
Ik zou nog heel graag een keer willen skydiven. Natuurlijk wel een tandemsprong, want ik ga zoiets echt niet in mijn uppie doen. En motorcrossen! Dat lijkt me ook enorm gaaf. Vaak als ik in de trein van Rotterdam naar Utrecht zit, is er vlak voor Gouda een motorcrossbaan waar de trein doorheen rijdt. Dan denk ik altijd: Dat lijkt me echt enorm gaaf om een keer te doen!
Of voor een publiek zingen! Dat lijkt me ook doodeng maar zo tof! Maar mijn grootste droom en de grootste uitdaging die er is voor mij: Auteur worden van meerdere boeken!

Zing je wel eens onder de douche?
Jaa! Zo, daar is geen discussie over mogelijk. Dat doe ik zeker! De gekste liedjes! Maar volgens mij doet iedereen dat toch? Ik bedoel, er is geen betere plek om te zingen dan onder de douche. Je staat toch stil en het klinkt geweldig! Want als ik dan in mijn kamer zing, dan denk ik: Tsja, in de badkamer klonk het toch beter… Bekend???

Wat is je allereerste herinnering?
Wat mijn allereerste herinnering is, kan ik niet goed vertellen. Wat ik nog wel goed weet is mijn 4de verjaardag. Ik weet nog dat ik in de deuropening stond en naar de tuin vol visite keek en dacht: Al die mensen hebben cadeautjes voor mij! Je snapt natuurlijk wel dat als 4 jarige dit een enorm gaaf gevoel is! Hahaha.

Wat vind jij het leukste aan man/vrouw zijn?
Aan vrouw zijn? Ik denk het feit dat we heerlijk kunnen gillen, heerlijk kunnen kletsen en vreetbuien kunnen hebben en dat dit alles geoorloofd wordt omdat ‘we vrouwen zijn’. Tsja, ik zie het probleem niet. Maar over dat kletsen gesproken… Wie praat er het langst aan de telefoon? En op wie moeten we het meeste wachten als we weg willen omdat meneer zijn schoenen nog niet aan heeft… Ik zeg het maar even… *knipoog naar de dames*

Zou je voor één dag het andere geslacht willen zijn?
Sowieso! Dan zou ik de hele dag rondlopen als zo’n stoere vent. Ik plas tegen een boom! Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Lijkt me heerlijk om me een keer een mannetje te zijn!

Welke landen heb je allemaal bezocht?
Al een hele hoop! Ik heb geluk dat ik met mijn ouders vaak op vakantie ging in de zomer naar ander land. Sowieso ging mijn vader niet graag naar hetzelfde land of adres terug. Daardoor ben ik al in verschillende landen geweest, zoals: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland (Kreta, Zakynthos), Spanje (Lanzarote, Majorca). Maar zelf ben ik ook al een aantal keren weg geweest met Jelle. Vooral de Canarische eilanden! Zo was ik vorig jaar op Gran Canaria en was ik 2 weken geleden nog op Tenerife (heb je het filmpje al gezien? Zonee, klik hier!) en volgend jaar ga ik met mijn ouders waarschijnlijk naar Fuerteventura!

Waar zou je beter in willen zijn?
Ik luisteren. Ik merk dat ik het heel lastig vind om te luisteren. Maar ik wordt er steeds beter in!

Geen reactie's

Geef een reactie