Instagram

  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...

De 10… Pickwick Theevragen #6

Iedereen heeft er volgens mij al van gehoord of ze gezien toch? De nieuwe actie van Pickwick waarbij er algemene vragen op de kaartje aan de thee hangen om een gesprek mee te kunnen beginnen? Ik heb ze in ieder geval zeker gevonden en ik vind ze geweldig!
Omdat ik graag thee drink tijdens het lezen (sowieso drink ik graag thee!), leek het me leuk om elke keer 10 vragen te beantwoorden die ik tegenkom op de kaartjes aan mijn thee. Kijken jullie mee naar de 10 vragen die ik voor deze eerste keer heb?


Was er een dag dat je gehuild hebt van geluk?
Ja, meerdere zelfs. De dag dat ik hoorde dat ik mijn HAVO diploma had gehaald, dat was voor mij namelijk totaal onverwacht. Ik had het die tijd erg zwaar en er gebeurde een hoop waardoor ik zoveel aan mijn hoofd had tijdens mijn examens. Maar toch werdt ik gebeld met het goede nieuws dat ik mijn diploma had gehaald, dat was echt fantastisch nieuws en dat hebben we zeker gevierd!

Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?
Een kloon! Dan zou ik mijn kloon naar school laten gaan en de hele dag lekker lezen en bloggen! Lijkt me heeeeeerlijk!

Als je onsterfelijk zou kunnen zijn voor 1 dag, wat zou je allemaal doen?
Alle dingen die anders gevaarlijk zijn. Dus ik zou gaan bungeejumpen, skydiven en allemaal dat soort dingen. Stel dat het dan mis gaat, ben ik in ieder geval onsterfelijk!

In welk tijdperk zou je willen leven?
Ik zou niet anders willen dan dit tijdperk. Hier heb ik als vrouw veel meer rechten als in elk ander tijdperk en er is technologie. Ik kan niet zonder mijn laptop, hoe moet ik anders contact houden met jullie? En hoe moet ik vertellen over boeken!

Wie aan deze tafel heeft het meeste geluk?
Aangezien ik de enige ben die hier aan deze tafel zit, zal ik dat wel zijn. Ik vind het lastig om te zeggen wat geluk is, maar er zijn momenten dat ik me echt gelukkig voel. Zoals gisteravond, toen iedereen rond de tafel zat bij de 2de bijeenkomst van Kayleygh’s Bookclub, of als Jelle en ik heerlijk ontspannen thuis zijn of nieuwe dingen ontdekken. Dat zijn voor mij geluksmomenten en die zijn zeldzaam. Dus wie er ook bij mij aan tafel aanschuift, iedereen heeft zijn eigen geluk toch?

Welke stempels zou jij in je paspoort willen?
Alle stempels! Helaas gebeurd dat nu niet veel meer, dat er stempels worden uitgedeeld, maar ik zou alle stempels die er mogelijk zijn in mijn paspoort willen hebben! Ik bedoel, dat betekend dat ik de hele wereld over ben geweest en wie wil dat nu niet?
Voor nu heb ik niet echt een stempel die ik enorm graag wil. Al zou ik nog wel eens naar Canada willen!

Met wie zou je het liefst dit kopje thee drinken?
Met heel veel mensen! Met mijn familie, vrienden en sowieso met jullie! Ik ben enorm benieuwd wie mijn blog leest en ik zou jullie zo graag willen ontmoeten! Het lijkt me enorm gezellig om met jullie rond te tafel te zitten, thee te drinken en te kletsen over jullie leven en natuurlijk… over boeken!

Als je terug in de tijd kon gaan, wat zou je dan doen?
Ik heb geen idee. Waarschijnlijk wat kleine dingetjes rechtzetten die ik misschien ooit verkeerd heb gedaan? Of om mezelf te waarschuwen voor iets wat gaat komen. Ik heb liever dat ik vooruit kan in de tijd zodat ik sommige dingen kan overslaan, zoals de tandarts! Dat je weer terug komt in de tijd als je weer thuis bent van de tandarts en dat alles is gebeurd maar dat je er niet bewust bij bent geweest. Dat lijkt me heerlijk! Maar terug in de tijd? Ik denk dat ik bepaalde gelukkige momenten opnieuw zou beleven als ik een sombere bui heb, dat zou ik denk ik doen dan!

Wat is iets dat nog niemand van je weet?
Euhm, eens even denken!
Dat ik graag zing, weten jullie waarschijnlijk al… Dat ik heel inpulsief ben, zullen jullie ook vast wel weten… Dat ik het heel moeilijk vind om me nergens in te verliezen! Met name vriendschappen. In het begin van een vriendschap ben ik heel afwachtend en kan ik heel gemeen overkomen volgens mij, maar zodra ik zie dat je goede intensies hebt en ik me echt op je gemak voel bij je, dan ben je de pineut. Dan kan ik me vol overgave in die vriendschap storten. Misschien een eigenschap die neit heel slim is, maar waardoor ik wel heel snel weet aan wie ik wat heb en niet en voor wie ik er heel graag wil zijn en wie wat minder. Man, wat klink ik nu enorm gruwelijk en gemeen he! (Dat mag je best zeggen 🙂 )

Wat is je droombaan?
Dit is niet een hele moeilijke vraag! Ik zou heel graag auteur willen zijn bij een bekende uitgeverij. Het lijkt me heerlijk om boeken te schrijven die veel mensen willen lezen. Het lijkt mij prachtig om soms heen en weer te sparren over dingen die ik schrijf, gewoon omdat ze een kijkje geven in mijn fantasie, in mijn hoofd. Al lijkt het me ook heel eng dat zoveel mensen mijn werk kunnen lezen, want niet iedereen zal een postitieve mening hierover hebben!

Tags:
3 Reactie's
 • MC Kleuver
  Geplaatst op 10:04h, 19 september Beantwoorden

  Echt heerlijk om de antwoorden op deze vragen te lezen! Misschien moet ik zelf ook meer eens ‘theezakjes beantwoorden’ Haha ;p

  • Kayleygh
   Geplaatst op 10:21h, 19 september Beantwoorden

   Het is zeker leuk om te doen! En je zal versteld staan van je eigen antwoorden op de vragen! Zeker de moeite waard! Hahaha

 • Nicky
  Geplaatst op 11:06h, 19 september Beantwoorden

  Ik vind dit echt superleuke vragen en antwoorden. Meestal als ik een vraag op zo’n theezakje heb is ie niet zo leuk.

Geef een reactie