Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

De 10… Pickwick Theevragen #3

Iedereen heeft er volgens mij al van gehoord of ze gezien toch? De nieuwe actie van Pickwick waarbij er algemene vragen op de kaartje aan de thee hangen om een gesprek mee te kunnen beginnen? Ik heb ze in ieder geval zeker gevonden en ik vind ze geweldig!
Omdat ik graag thee drink tijdens het lezen (sowieso drink ik graag thee!), leek het me leuk om elke keer 10 vragen te beantwoorden die ik tegenkom op de kaartjes aan mijn thee. Kijken jullie mee naar de 10 vragen die ik voor deze eerste keer heb?


Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten?
Man, wat een lastig begin! Ik heb geen helden of personen uit het verleden die ik bewonder en die ik per direct op kan noemen voor deze vraag. Maar als ik echt moet kiezen, dan denk ik dat ik voor mijn oma ga.
Ik hoor jullie denken, haar oma? Ja, dat klopt. Mijn oma van mijn vaders kant is drie maanden voor ik werd geboren, overleden. Ik heb haar dus nooit gezien, nooit gesproken. Ik heb haar nooit echt gemist, ik weet immers niet wat ik moet missen omdat ik haar nooit ontmoet heb. Daarom denk ik dat ik heel graag mijn oma een keer zou willen ontmoeten. Ze leek me echt een heel bijzonder persoon!

Wat zou je doen als je drie wensen had?
Natuurlijk zou ik wensen dat ik nog meer wensen heb! Maar vaak kan dat niet, dus ik denk dat ik ze zou bewaren. Momenteel zou ik niet weten wat ik zou willen. Ik ben gelukkig met alles wat ik al heb! Maar ik zou ze zeker bewaren! En als ik dan ooit nog in problemen kom of als ik een wens nodig heb, zou ik ze dan gebruiken.
En als ik nu moet kiezen, zou ik wensen voor een puppy (ik bedoel, wie wil dat nu niet?), mijn diploma (Lang leve een school die dwars ligt) en genoeg geld om de rest van mijn leven van te leven. Dan hoef ik echt geen villa met een zwembad waarin ik in mijn geld kan zwemmen. Een boerderij met stalletjes en elke avond Ben & Jerry’s is voldoende. Zo veel is dat toch niet?

Als je iets tegen de wereld zou kunnen zeggen, wat zou het zijn?
Waar zijn we in godsnaam mee bezig?!? Af en toe sta ik namelijk versteld van de kinderachtige dingen die er gebeuren in de wereld. Mensen die iemand anders doden omdat diegene iemand heeft gedood. Of juist de kleine dingetjes, zoals doorrijden nadat je schade hebt gemaakt. Al die dingen kan ik me redelijk aan irriteren. Hoe egoïstisch kunnen mensen zijn?

Waar zie je jezelf over vijf jaar?
Als bekend auteur en werkzaam bij een uitgeverij. En natuurlijk nog steeds de trotse eigenaresse van Kayleygh.nl! Misschien wel een van de grootste boekenblogs van Nederland. Dat zou wel echt geweldig zijn!
Maar ik zou het zeker heel gaaf vinden als er nog wat boeken zijn uitgegeven van mijn afkomst. Ik schrijf graag en ik vind het heerlijk dat mensen kunnen genieten van mijn hersenkronkels! Dus als ik een bekende auteur in Nederland ben over 5 jaar, hoor je mij niet klagen! En dan hou ik mijn baan bij de uitgeverij! Jaja, mijn toekomst staat vast!

Hou je meer van honden of katten?
Honden, duidelijk! We hebben ooit een kat gehad, maar die was niet al te aardig. Alleen ik kon haar aaien, de rest krabde ze. Maar sinds we een hond kregen, ben ik helemaal voor de honden.
Zelf heb ik bij mijn ouders een labrador, Timmie van 12 jaartjes oud. Mijn vriend en zijn moeder hebben een rodasian Ridgeback die Danger heet (laat je niet afleiden door de naam, want zo groot als dat ze is, zodra ze een Chiwawa ziet staat ze rillend tussen mijn benen) en een Border Terrier (haar naam is Lara en ze is mijn allergrootste vriendinnetje!). Ik ben gek op deze drie hondjes, allemaal stuk voor stuk!

Wat is de grootste prijs die je ooit gewonnen hebt?
Ik weet nog als kind dat ik heb meegedaan aan een prijsvraag van Jetix (kennen jullie dat nog, een kinderzender op TV die allllaaaaaanggg niet meer bestaat!). Maar met deze prijsvraag (ik moest raden wat de naam was van de pinguïn uit Happy Feet) won ik een pakket waarin pinguïn pantoffels zaten (en elke keer als je een stap zette, hoorde je tapdansende Kayleygh) en een pop van Mumble die danste als je hem aanzette. Ik weet nog dat mijn moeder me belde met de vraag of ik iets gekocht had online (lees: Ik was 12, hoe heb ik dat in godsnaam gedaan?). Ik denk dat ik weken lang het gelukkigste kind op aarde ben geweest. Die pop ging echt overal mee naartoe!

Waar ter wereld voel jij je het meest comfortabel?
In mijn bed! Wat een standaard antwoord hea?
Neehoor, ik denk dat ik thuis het meest comfortabel ben. Daar weet ik alles te vinden, daar kan ik rustig in mijn onsie rondlopen en zwaaien naar de buren (die weten toch al hoe knettergek ik ben), daar kan ik zijn wie ik ben. Ja, thuis is de meest fijne plek op aarde :).

Wat vind jij je beste eigenschap?
Mijn enthousiasme! Ik probeer altijd vrolijk te zijn en positief te blijven! En daar ben ik af en toe best trots op. Soms, als dingen dat echt tegenzitten, helpt juist deze eigenschap mij (en vaak ook andere die bijvoorbeeld een beetje somber zijn) er weer bovenop!
Ook zorgt deze eigenschap er vaak voor dat ik zeer gemotiveerd aan dingen bezig kan zijn. Nu is er natuurlijk wel een uitzondering: School.

Wat voor muziek heb je laatst geluisterd?
Ik luister graag naar pop muziek. Muziek uit de top 40 en die op de radio worden gedraaid. Maar als ik aan het leren ben, draai ik graag klassieke nummers. Die zorgen ervoor dat ik me net wat beter kan richten op mijn schoolwerk (ik ben nogal snel afgeleid).
Aangezien ik vaak naar de radio luister, denk ik dat popmuziek het laatste is wat ik heb gehoord!

Wat is de grootste gok die je ooit hebt genomen?
Ik heb geen idee!
Misschien was het wel gaan samenwonen met mijn vriend. Ik was heel bang dat we gek zouden worden van elkaar omdat we elke dag natuurlijk samen zijn, maar het blijkt dat we zoveel met andere dingen bezig zijn dat dit best wel meevalt! Soms moeten we zelfs een avond afspreken van tevoren om te zorgen dat we een keer samen op de bank hangen en niet allebei vastzitten achter de computer om huiswerk te maken!

Nou, dat waren weer 10 prachtige Pickwick Theevragen. Hebben jullie genoten?
Ik vond het weer heel leuk om te doen! Binnenkort weer meer vragen!

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie