De 10… Pickwick Theevragen #14

Yas! Alweer tijd voor de Pickwick theevragen deel 14! Ik herhaal: DEEL 14! Hoe bizar!
Met vandaag antwoorden op de vragen: Met wie had ik het laatste contact op Whatsapp en wat ik zou doen als ik nooit meer hoef te werken!

1. Wat maakt jouw huis een thuis?
Waar mijn boekjes zijn<3. En waar ik heerlijk mezelf kan zijn, het liefst met Jelle, mijn paardje en mijn hondje in de buurt.

2. Wat is het leukste wat je geleerd hebt van je oma?
Ik ging vroeger altijd mee naar mijn oma, elke zondag. Mijn zusje en ik gingen vooral knutselen bij haar, dus ik heb enorm veel knutseltips geleerd van haar!

3. Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?
Gedachten willen lezen. Lijkt me heerlijk om eens te weten wat mensen echt van je denken en waar je ze echt blij mee kan maken. Wat speelt er in hun hoofden en waar kan ik ze mee helpen? Altijd interessante vragen waar ik enorm benieuwd naar ben!

4. Met wie zou jij graag 24 uur willen doorbrengen?
Met mijn boek! Kan je het je voorstellen, 24 uur met een boek zodat je hem in een keer uit kan lezen? Niets of niemand die je afleid, geen verplichtingen, geen ‘moetjes’. Ja, deze vraag was niet lastig!

5. In welke eeuw had je graag willen leven?
Deze. Want in deze eeuw bestaan YA boeken. En telefoons. En sociale media. En alles wat ik enorm leuk vind. En vrouwen hebben iets meer te vertellen nu dan vorige eeuwen. En sowieso is er meer vrijheid voor mensen van onze leeftijd. En de belangrijkste: Marketing is belangrijk. And I love Marketing!

6. Met wie heb je voor het laatst contact gehad via Whatsapp?
De meiden van de Bookclub! Ik typ dit een dag voordat dit artikel online komt, dus vanavond is de Bookclub. Dat betekend dat we dus hebben afgesproken om vanavond te gaan eten en daarna gezellig kletsen over ‘Alles Behalve Oké’! De recensie komt binnenkort online!

7. Wat zou je doen als je nooit meer hoefde te werken?
Schrijven. Ik zou de hele dag lezen en schrijven en proberen al mijn manuscripten uit te geven. Lijkt me heerlijk!

8. Wat is het meest afgespeelde nummer in jouw playlist?
Momenteel is dat ‘God is a Woman’ van Ariana Grande. I love it! Die hele nieuwe CD vind ik dus echt heel tof!

9. Heb je iemand ontmoet dit jaar die jouw leven heeft veranderd?
Zeker!
Ik ben begonnen met werken en de liefde en collegialiteit die ik hier ervaar is prachtig. De mensen hier zijn heel lief en behulpzaam en ondanks dat ik er nog geen 2 maanden werk, voel ik me al helemaal thuis!

10. Waar was je afgelopen week het meest dankbaar voor?
Mijn zusje. Deze week was Jelle niet thuis, maar mijn zusje was mee naar mijn huisje. Elke keer als ik thuis kwam, was zij natuurlijk thuis en konden we gezellig kletsen, leuke dingen doen (Sporten; Mamma Mia 2 in de bios; Bookclub straks) en het liefste: Ze had vaak het avondeten al klaar! Love it!
Dus ja, daar was ik heel dankbaar voor deze week. Elke dag opnieuw <3.

Nou, dat waren de vragen alweer! Binnenkort deel 15! Hoe hard gaat dit? Ik moet weer hard theevragen gaan sparen! Yas!
Maar ben jij het meest dankbaar voor deze week? En heb jij mensen die je leven hebben veranderd dit jaar?

Kus,
Kayleygh

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *