Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

De 10… Pickwick Theevragen #13

Yas! Het is weer tijd voor de Pickwick theevragen! En dit keer vraagnummer 121 tot en met 130! Dat betekend dat we alweer aan de 13e editie zitten!
Vandaag geef ik antwoord op de vragen over mijn favoriete ‘foutje’ liedje, mijn grootste voorbeeld en waar ik 10 minuten gratis zou willen winkelen! Let’s go!

1. Welk verhaal vertellen je vrienden altijd over jou?
Hmm, lastig! Ik denk dat dit een vraag is die je mijn vrienden moet vragen en niet aan mij! Hahaha. Maar als ik moet gokken, dan denk ik dat mijn beste vriendinnetje begint over de nacht van mijn verjaardag toen ik 19 werd (ja, dat was awkward), dat mijn vriendinnetjes van de middelbare school beginnen over Disneyland Parijs en wat ik daar heb uitgespookt (ook niet nader te benoemen… Haha) en de rest? Ja, ik doe regelmatig dingen die voor andere grappig zijn (en voor mij gênant) dus ja, dat zullen verschillende verhalen worden!

2. Wat is je favoriete ‘foute’ liedje?
Mambo Number 5! En waarom? Omdat ik het hele tweede couplet kan meezingen. En omdat in dit liedje, de naam van mijn zusje en mijn eigen naam wordt genoemd in dezelfde zin! Het is dan wel mijn andere naam, maar wel mijn naam! ‘I like Angela, Pamela, Sandra and Rita!’

3. Wat is het liefste dat je ooit voor iemand gedaan hebt?
Goeie! Ik zou het zo 1, 2, 3, niet weten. Naja, misschien is het een onderneming die ik samen met Marinka heb gedaan. Laatst waren er 2 dames bij ons aanwezig op de Boekenclub die kwamen filmen voor een project. Ze gingen alle leden van de club die aanwezig waren, af om te vragen wat de club voor hun betekend. En daar, lieve lezer, kwamen de mooiste dingen uit. Ik heb er zelfs een blogbericht over geschreven omdat zowel Marinka als ik daar enorm door geraakt werden. De club is voor veel leden zoveel meer dan een plek om een boek te bespreken. Het is een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze met vrienden samenkomen voor een gezellige tijd. Je had erbij moeten zijn, het was zo mooi!

4. Wat is het liefste dat iemand ooit voor jou heeft gedaan?
Al die dingen zeggen op de boekenclub! Sowieso wordt ik enorm blij als ik merk dat iets wat ik doe, of onderneem met andere, gewaardeerd wordt. Dus elke vorm van waardering is iets waar ik dagen blij van kan zijn en waar mijn hartje alleen nog maar meer van opzwelt!

5. Wat is je allergekste bijbaan geweest?
Euhm, ik heb geen gekke bijbanen gehad denk ik! Naja, ik heb ooit een hond uitgelaten met een vriendin voor een tijdje van een meneer die zelf niet meer kon lopen. Dat was heel dierbaar werk en ik deed het graag. Het werd alleen opeens heel gek toen deze meneer in het ziekenhuis terecht kwam. Toen ik daarheen ging om de hond uit te laten, bleek de hond overleden te zijn. Soms denk ik nog dat het een droom was, maar ik weet dat het echt is gebeurd. Samen met de buurvrouw van de man hebben we de dierenambulance gebeld en de dag daarna ben ik met die vriendin en mijn moeder naar de meneer in het ziekenhuis gegaan. Het was enorm emotioneel en ik was zelf nog niet eens zo oud. Ik denk een jaar of 14. Best heftig en best gek!

6. Wie is jouw grootste voorbeeld?
Iedereen van wie ik wat kan leren. Ik heb niet 1 persoon waar ik enorm tegen opkijk. Eigenlijk heeft iedereen wel een eigenschap of kwaliteit waar ik van kan leren en dat doe ik graag! Ik bedoel, kan jij niet van elk persoon die je kent, iets opnoemen waar je van kan leren? De een is enorm bescheiden en de ander is enorm zorgzaam. Allemaal eigenschappen die mensen bezitten en waar ik van kan leren. En als er zoveel personen met positieve punten zijn, waarom dan maar 1 voorbeeld kiezen voor jezelf?

7. Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?
De. Boekenwinkel!
Die was niet moeilijk. En ik denk dat ik niet meer dan 3 minuten nodig heb om alle boeken uit de kast te trekken op de Young Adult Afdeling. Tsja, dit soort vragen moet je niet stellen aan een boekennerd!

8. Wat is jouw meest dierbare plekje op aarde?
Thuis. Waar mijn mannetje is, mijn boekjes en alles wat ik nodig heb om me veilig te voelen!

9. Wat zou je willen veranderen in de wereld?
De ongelijkheid. Waar wij in de westerse wereld worden geboren met luxe en ons druk maken over school, prijzen en andere luxe problemen, heeft een kindje in bijvoorbeeld Afrika hele andere dingen om zich druk over te maken. Dingen die wij vanzelfsprekend vinden: Water, eten en een dak boven ons hoofd. Dat vind ik enorm oneerlijk en dat zou ik graag willen veranderen.

10. Welke naam zou je jezelf geven als je deze mocht veranderen?
Dan zou ik permanent Kayleygh gaan heten! Ja, waarschijnlijk ken je het hele verhaal rondom mijn naam nu wel… Maar voor de nieuwe lezers: Mijn naam is Kayleygh Angela den Hooglander, roepnaam Angela, boekenwereldnaam Kayleygh. Dat betekend dat er heeeeeel veeeeel mensen zijn die me Angela noemen, maar ook heeeeel veeel mensen die me Kayleygh noemen. Dus als ik mocht kiezen, dan kies ik voor de naam die ik het mooist vindt en waar ik het meest trots op ben: Kayleygh!
Niet dat dit ooit zal gebeuren, mijn vriend kan het niet eens een dag volhouden om me Kayleygh te noemen! Hahaha!

En poef, toen waren er weer 10 vragen beantwoordt! Ik ben benieuwd wat het liefste is dat jij ooit hebt gedaan en wat het liefste is dat iemand ooit voor jou heeft gedaan. Laat je het me weten in de reacties? Dan zie ik je snel weer op kayleygh.nl!

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie