Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 

De 10… Pickwick Theevragen #12

Jahoor! Ik heb weer genoeg thee gedronken en 10 nieuwe vragen gekregen die ik kan beantwoorden! Vandaag lopen de vragen weer heerlijk uiteen van mijn eerste gedachtes van vanochtend, tot de regel die ik het liefste wil breken!
Lees je mee?

1. Welk beroep zou je wel eens voor een week willen proberen?
Oei, lastig! Ik leer nu voor een vak waarmee ik alle kanten wel op kan (communicatie) en ik merk dat ik het heel leuk vind. Dus ik zou eigenlijk niet weten wat ik een keer zou willen proberen! Maar, als ik dan toch alles kan kiezen, zou ik het liefst iets kiezen waar veel geluk bij komt kijken denk ik, en dat is artiest of acteur! Lijkt me tof om een keer in een serie of film te spelen, of om een concert te geven als artiest! Dus ja, doe dat maar voor een weekje!

2. Welke taal zou je graag willen spreken?
Niet veel van jullie weten dat, maar ik ben Spaans aan het leren! Ik denk dat ik nu al anderhalf jaar minimaal bezig ben met een app op mijn telefoon (Duolingo) en dat gaat heel goed! Ik heb ook een thuiscursus liggen, maar daar heb ik helaas veel te weinig tijd voor. Maar ik heb ook een paar boeken in het Spaans en het lukt me steeds beter om die te lezen! Het kost aardig wat tijd en energie voor ik een bladzijde heb gelezen, maar het lukt me wel! Dus hoe tof zou het zijn als ik over een paar jaar vloeiend Spaans kan spreken! ¡No puedo esperar! (Ik kan niet wachten!)

3. Wat was het eerste waar je vanochtend aan dacht?
Zet. Die. Wekker. Uit! Ik moest namelijk vanochtend gewoon om 6:00 uur op om richting mijn stage te gaan. Dus ja, mijn eerste gedachte van vandaag is speciaal voor de wekker. Hij zal zeker heel vereerd zijn…

4. Wat zou je doen als je onzichtbaar was?
Nu kan ik natuurlijk zeggen dat ik naakt rond zou rennen, maar dat zou ik dus nooit durven! stel dat er toch iemand is die me kan zien, of ik wordt ineens weer zichtbaar! Ja, dat zal niet helemaal lekker uitpakken voor me ben ik bang!
Maar wat zou ik dan doen? Ik denk dat ik mensen een beetje de stuipen op het lijf ga jagen, kattenkwaad uithalen! In de trein bijvoorbeeld ineens iets weggooien waardoor de prullenbak uit zichzelf beweegt, of de hele tijd aan iemand zijn neus kriebelen. Aan mij heb je een slechte denk ik! Hahaha.

5. Welke regel zou je het liefst willen breken?
De wet op de vaste boekenprijs! Dat is de reden waarom boeken in Nederland, in tegenstelling tot het buitenland, wel eens zo duur kunnen zijn. Maar ook dat een boek bijvoorbeeld minimaal een half jaar uit moet zijn voor het mogelijk is om een (kortings)actie te mogen doen. En als die regel nou eens niet zou bestaan, zou het kopen van boeken nog sneller kunnen. Al is dat ook niet helemaal goed voor onze portemonnees ben ik bang!

6. Heb je vandaag een leugentje om bestwil verteld?
‘Ja, mijn weekend was heerlijk rustig!’
Maar ondertussen heb ik gewerkt, de ene dag mijn paard gepoetst en gelongeerd en de andere dag 5 kilometer gewandeld met de mafkees, de honden uitgelaten (elke dag een grote wandeling), boodschappen gedaan, eten gekookt, ‘Wie is de Mol’ gekeken, gedouched, de was gedaan, op visitie geweest bij mijn ouders… Tsja, zo rustig was hij eigenlijk niet…

7. Met wie zou je een dag willen ruilen?
Mijn hond! een dag lang luieren, slapen, wandelen en eten. Wie. Wil. Dat. Nu. Niet?!?

8. Waar voel je jezelf het meest op je gemak?
Thuis op de bank met een knot in mijn haren, mijn huispak aan, onder een deken met een boek, een kop thee en voedsel! Niemand die me dan kwaad kan doen! Zeker niet als de zon ook nog eens schijnt!

9. Zou je liever heel muzikaal zijn of goed kunnen schrijven?
Dit is niet eens een vraag die gesteld moet worden. Wat denken jullie zelf! SCHRIJVEN NATUURLIJK! Ik bedoel, hoe tof is het als je mensen mee kan nemen in jouw hersenspinsels? Dat je mensen op reis kan laten gaan in jouw gemaakte werelden, met jouw beschreven personages? Er is niets leukers toch?

10. Wie heb je het laatste gebeld?
Nou, deze is interessant hoor: Jelle!
En waarom? Omdat ik onderweg was naar hem en ik me afvroeg of hij al klaar was zodat we meteen door konden rijden naar huis… Interessant ook… Whahaha!

Dat waren ze alweer! Wat vond jij de leukste vraag van vandaag? En zie ik je binnenkort weer?

Kus,
Kayleygh

PS. Ik spaar ze gelukkig niet in mijn eentje hoor, dus hier even een shoutout naar mijn hoofdleveranciers Maxime en mijn mammatje <3. Zij voorzien mij ook in vragen waardoor jullie zo snel mogelijk nieuwe Pickwick theevragen krijgen beantwoord! Yas!

Geen reactie's

Geef een reactie