De 10… Pickwick Theevragen #10

Wauw! De 10e editie van de Pickwick theevragen staan alweer online! Wat een feest!
Vandaag beantwoord ik weer 10 nieuwe vragen voor jullie, met de gekste onderwerpen! Van Kayleygh als minister-president tot de kleinste dingen waarvan ik geniet!
Lees je mee?

1. Welk dier geeft jouw persoonlijkheid het beste weer?
Een luiaard! Mijn god, wat kan ik heerlijk lui zijn af en toe!
Of juist een hond. Heerlijk druk doen en meer slapen dan goed voor me is…
Of een kat, me heerlijk laten bedienen door de mensen waarmee ik samenwoon… Kuchkuch… *voor mij werken*

2. Welke planeet zou jij het liefst bezoeken?
Elke! hoe tof zou het zijn als je elke planeet kon bezoeken? Gewoon, om even te kijken hoe het er daar uitziet?
Maar echt een specifieke voorkeur heb ik niet. Als ik dan toch moet kiezen, dan wil ik naar Pluto. Pluto is in mijn idee een beetje een vergeten planeet. Dan is hij wel een planeet, dan niet meer, nu weer wel. Alleen daarom al zou ik er willen kijken, zodat ik later kan zeggen dat ik op een ster/planeet/ster/planeet ben geweest!

3. Wat zou jij veranderen als je minister-president was?
Hmm, lastig! Ik weet dat je als minister-president niet altijd meteen kan invoeren wat je zelf wil, omdat er nog zoveel meer mensen zijn die een stem hebben. Maar als ik iets mocht kiezen: Dan verwijder ik de wet op de vaste boekenprijs! Dat zou betekenen dat boeken goedkoper gemaakt kunnen worden en wij allemaal nog veel meer boeken kunnen kopen met minder geld! Wie is daar nu niet voor?!?

4. Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?
Nog.
Meer.
Lezen!
Ik heb zo weinig tijd voor lezen, maar mijn god, wat ik niet allemaal zou lezen als ik alle tijd van de wereld had!

5. Van welke kleine dingen geniet jij het meest?
De zon, de vogels die fluiten, een roosje op tafel. Eigenlijk alles waar ik een positieve draai aan kan geven. Nu kan ik het cliché verhaal gaan ophangen dat ik genoeg negatieve momenten heb gekend, maar daar zit niemand op te wachten.
Ik heb geleerd dat je zelf je geluk moet maken, dat je kan genieten als je maar wil. Dus dat doe ik. En het liefst van alle mooie kleine dingen die ik kan vinden! En wat mijn kleine geniet moment nu is? Lekker schrijven aan jullie met een muziekje op de achtergrond (terwijl ik eigenlijk verder moet aan mijn scriptie)!

6. Met welke beroemdheid zou jij een kopje thee willen drinken?
Met zoveel mensen!
Natuurlijk met onze beroemdheid Rhysand of Ash (van de Iron Fey)! Maar als het beroemdheden van TV moeten zijn, dan wil ik met mensen thee drinken die een verhaal hebben. Die al een hoop hebben meegemaakt en waar je uren mee kan kletsen. Bekende auteurs of mensen die de hele wereld over zijn gegaan. Ik noem maar wat :). Al kunnen ze natuurlijk nooit op tegen de bovengenoemde schoonheden!

7. Maak je liever een bos- of een strandwandeling?
Beide! Bij mijn ouders en schoonmoeder thuis maak ik graag een strandwandeling. Echter woon ik zelf in een bosrijk gebied waar ik ook heerlijk van kan genieten! Ik hoef dus niet te kiezen, wat een gezegend mens ben ik!
Toch denk ik dat ik meer geniet van een boswandeling. Het strand ben ik mijn hele leven al gewend dus misschien wat op uitgekeken? Verwend hea? In het bos zie ik gewoon elke keer weer wat anders!

8. Welke acteur zou de hoofdrol spelen in de film over jouw leven?
Wat dacht je van ikzelf?!?
Het lijkt me heel tof om in een film te spelen, dus ik doe graag mee! Maar ik snap dat mijn gezicht niet veel mensen zou trekken, tegenover een bekend persoon. Maar wie lijkt er een beetje op mij?
Weetje wat, ik speel mezelf en voor de rest wil ik een sterrencast. Als er maar mooie mannen zijn!

9. Wie is jouw persoonlijke held?
Mijn vriend en mijn zusje!
Ik heb ene hele lieve vriend waar ik graag dingen van leer en die ik echt zie als mijn held. Net zoals mijn zusje. Ik vind haar zo een sterk en knap persoon in haar doen en laten. Dat zijn voor mij echt twee personen die hun eigen stip verdienen bij Marvel!

10. Wat is jouw sterkste zintuig?
Mijn zicht of gehoor. Maar welke sterker is, weet ik niet!
Ik heb vroeger de vleermuizen horen vliegen. Dat klinkt veel leuker dan het is, want ik kreeg er altijd mega veel hoofdpijn van door hun hoge gekrijs. Wat een verschrikkelijk kippenvel geluid maken die beesten. Tegenwoordig hoor ik niet meer zo goed als vroeger, want ik hoor de vleermuizen niet meer. Neemt niet weg da tik er nog steeds heel erg hoofdpijn van krijg!
En mijn zicht kies ik omdat ik altijd van ver af al kan zien op het tijdenbord hoe laat de metro komt. Raar voorbeeld hea? Mijn vriend zegt vaak dat ik dingen van te ver weg al kan lezen! Hahahaha.

Zo, nummer 10 zit erop! In totaal heb ik nu dus 100 Pickwick theevragen beantwoord! WAUW!

Nu ben ik benieuwd: Wie is jouw persoonlijke held? En wat zou jij veranderen als je minister-president zou zijn?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *