Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!

De 10… Pickwick Theevragen #1

Iedereen heeft er volgens mij al van gehoord of ze gezien toch? De nieuwe actie van Pickwick waarbij er algemene vragen op de kaartje aan de thee hangen om een gesprek mee te kunnen beginnen? Ik heb ze in ieder geval zeker gevonden en ik vind ze geweldig!
Omdat ik graag thee drink tijdens het lezen (sowieso drink ik graag thee!), leek het me leuk om elke keer 10 vragen te beantwoorden die ik tegenkom op de kaartjes aan mijn thee. Kijken jullie mee naar de 10 vragen die ik voor deze eerste keer heb?


Welk boek heb je als laatste gelezen?
Wat een toepasselijke vraag! Zeker voor een boekblogster is dit een vraag die niet moeilijk is toch? Maar het laatste boek dat ik heb gelezen is ‘De Fixer’ van Jennifer Lynn Barnes. De recensie moet nog online komen, maar ik las dit boek omdat ik voor mijn werk het tweede deel moet lezen (welke pas in juli in het Engels uit komt, raad eens hoe erg ik stond te stuiteren toen ik dit te horen kreeg!). Omdat ik deel 2 moest lezen, heb ik dus snel deel 1 gelezen zodat ik niet achter liep! Echt een super boek trouwens!

Wat is het laatste dat je doet voor je gaat slapen?
Vaak lezen of op mijn mobiel kijken! Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om op Pinterest nog te kijken voor DIY’s of leuke plaatjes voor ik in slaap val. Of ik lees heerlijk een boek tot mijn ogen bijna dichtvallen van de slaap. Ik kan niet zo in bed gaan liggen en dan mijn ogen dichtdoen en in slaap vallen. Af en toe zijn het enorm handig zijn als ik het kon, maar helaas.

Wat is je ergste nachtmerrie?
Ik vind het gewoon eng om deze vraag te beantwoorden. Straks leest iemand dit en gaan ze dat echt bij me doen? Obah, dat lijkt me vreselijk. Mijn ergste nachtmerrie zou levend begraven worden. Ik krijg al kippenvel als ik er alleen aan denk! Stel je eens voor dat je meters onder de grond ligt, bijna geen lucht, niemand die je hoort… GADVER!
Ook een van mijn grootste nachtmerries is dat er iets gebeurd met iemand van wie ik enorm veel houd. Mijn dieren zijn mijn alles, dus ik zou het verschrikkelijk vinden als er wat met hun gebeurd. Sinds mijn hondje 7 is geworden, ben ik al bang voor het moment dat hij straks sterft. Hij is nu al 12 jaar, dus stel je eens voor hoe lang ik al bang ben. Nu weet ik dat het erbij hoort, maar toch. Ik denk er liever niet teveel over na.

Heb je een stopwoord?
Ik heb geen idee! Dat ga ik zo eerst eens even vragen als ik mijn ouders of mijn zusje weer zie. Die zullen dat het beste weten denk ik!
UPDATE: Ik hoor dus net van vriendinnen dat ik heel vaak ‘ogod’ zeg. Vooral op Whatsapp is dat een stopwoordje welke ik vaak gebruik!

Waar kijk je als eerste naar bij een man/vrouw?
Naar zijn of haar ogen! Ogen zijn een open boek zeggen ze toch altijd? Ik vind van wel. In zijn of haar ogen kan je een hoop zien!

Wanneer vind je iemand oud?
Dit vond ik wel een hele lastige vraag. Natuurlijk dacht ik meteen aan het grijs worden, maar sommige mensen worden al heel vroeg grijs en zijn nu niet echt oud in mijn ogen. Mijn vriend gaf een antwoord die ik wel heel mooi vond en waar ik me graag bij wil aansluiten. Hij zei: ‘Iemand wordt voor mij oud als hij of zij niet meer kan meedraaien in het dagelijkse leven.’
Dat is toch prachtig gezegd? Mijn oma heeft bijvoorbeeld last van de digitalisering van alles, maar ze geeft ook meteen toe dat ze er nisk van snapt en als je het uitlegt, snapt ze het nog niet. Mijn ouders (die ik dus nog niet oud vind), vinden technologie heel erg leuk en kunnen alles nog doen. Ik vind het een prachtig antwoord op deze vraag, jij?

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet?
Ik weet nog dat ik samen met mijn vriend op Utrecht Centraal liep, en dat we Waldemar Torenstra tegen kwamen. Ik was gewoon echt verbaast. Die man is groot en breed!
Afgelopen jaar ging ik samen met een vriendin naar de MTV Pre Party en hier heb ik wel zeker wat bekende Nederlanders gezien! Timor Steffens, Martin Garrix, Kensington, Dotan en nog veel meer!

Heb je liever een jaar geen tv of een jaar geen snacks?
Een jaar geen snacks? Dat is marteling! Dus ik zou kiezen voor een jaar lang geen tv dan, kan ik extra veel lezen! En tijdens het lezen eet ik dan de snacks die ik wel verdient heb door het geen tv kijken… Ik zie kansen hier!
Al moet ik dan wel leuke series missen als Wie is de Mol en Expeditie Robinson, of Pretty Little Liars. Hmm, toch wel een lastige vraag… Ik dnek dat ik toch liever snacks heb dan de tv.

Wat is je favoriete snoep?
Dat is hetzelfde als aan een ouder vragen naar hun favoriete kind, of aan een boekliefhebber vragen naar hun favoriete boek… Ik ben echt gek op snoepjes en zoetigheden, dus echt één favoriet heb ik niet. Wel vind ik die lantaarnlolly’s (die ovale poeder lolly’s) ontzettend lekker en kan k daar heel veel van achter elkaar eten. Of chocolade fudge, daar heb ik ook echt een zwak voor! Of Haribo snoepjes! Zo veel keus! Ik kan niet kiezen!

Ben je gelukkig?
Toen ik deze vraag open maakte, moest ik even slikken. Heel lang ben ik ongelukkig geweest door zoveel dingen in mijn leven. Een tijd lang zat er echt heel wat tegen en zag ik geen licht meer schijnen. Maar deze vraag was echt een soort check in het leven. Heel raar hoe zo’n moment als thee zetten, gewoon alle puzzelstukjes in elkaar kan schuiven.
Vorig jaar, toen ik nog zat met die tumor in mijn neus, toen vroeg iemand ook:’je zal vast ongelukkig zijn.’ Toen al kon ik antwoorden dat hij geen gelijk had. Ondanks alles voel ik me namelijk zielsgelukkig! Ik bedoel, ik heb alles achter me kunnen laten en alles is verholpen. Ik ben niet meer ziek, heb geen last meer van iets, heb mijn blog waar ik alles kwijt kan, ik heb een vriend waar ik gek op ben en heb van alles om me heen waar ik enorm blij van word. Toen ik dus dit theezakje openmaakte en dit kaartje zag, wist ik zeker dat ik nog steeds gelukkig ben! En dan niet het soort gelukkig omdat mijn leven wel ‘oké’ gaat, maar omdat ik van mezelf weet dat ik er alles uithaal wat erin zit. En dat is waar ik gelukkig van wordt!

Nu ben ik wel benieuwd naar jullie antwoorden! Wat vinden jullie de leukste vraag? En wat is jullie antwoord daarop? Laat het me weten in de reacties!

Kus,
Kayleygh

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie