De eerste blik… – Onverschrokken van Lesley Livingston! + Winactie!

Welkom terug!

Eindelijk weer een YouTube filmpje! YEAH! Dit keer met een stukje uit een nieuw boek en een winactie! Dubbel feest!

Vandaag lees ik namelijk de eerste bladzijde voor uit ‘Onverschrokken’, het Nederlandse debuut van Lesley Livingston! Ben je benieuwd wat ik ervan vond? Dat is te lezen in de recensie en daar kom je weer door hier te klikken!

Dan wil ik jullie nog even vertellen over de winactie! Best of YA heeft namelijk 1 exemplaar beschikbaar gesteld om weg te geven aan een van jullie! Wat moet je ervoor doen?
Deel het YouTube filmpje zo vaak mogelijk op zo veel mogelijk kanalen! Laat me weten op welke kanalen je dit allemaal doet (mail me, Facebook me of tag me) zodat ik weet dat je mee doet en hoe vaak, en misschien win jij wel dit boek!

Klik op het filmpje om hem te zien en abonneer je op het YouTube-kanaal van Kayleygh.nl om voortaan altijd op de hoogte te blijven! Abonneren kan door hier te klikken en dan op de rode abonneer knop te klikken!
Veel kijk- en deel plezier!


 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *