Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 

De Bookish Halloween Tag!

Bij Kwante in Wonderland zag ik de ideale tag voor vandaag! De Bookish Halloween Tag! Ik lees dan misschien geen horror of thrillers of iets, maar ik ga zeker mijn best doen om antwoord te geven op de vragen! So yas! Daar gaan we!

Favoriete Horror Boek?
Man! Ik zou het niet weten! Ik lees helemaal geen horror omdat ik weet dat ik zulke dingen enorm eng vind! Ik ben een echte angsthaas en ben ook echt in staat om mezelf bang te kletsen! Dus ik heb geen favoriet!

Engste moment tijdens het lezen van een boek?
Het moment dat je heerlijk verdiept zit in je boek en heel de wereld om je heen weg valt… En dan klopt er iemand ineens hard op de deur. Of er valt iets in huis om. Ik weet niet wat jullie doen in zo’n situatie, maar ik ga gillen! Of in ieder geval een geluid produceren wat misschien te vergelijken is met een gil. (Lang leve schrikreacties!)

Ben je wel eens verkleed geweest als boek personage voor Halloween?
Nee, maar dat lijkt me zo gaaf om een keer te doen! En dan zou ik gaan als…

Als jij je kon verkleden als elk boek personage dat je wil voor Halloween, als wie zou je dan gaan?
… Feyre van ‘Hof van Doorns en Rozen’! Lijkt me supergaaf om een keer haar te zijn, of in ieder geval op haar te lijken! Of zo’n belachelijk mooie jurk aan en dan gaan als America uit ‘De Selectie’!

Als boeken net zo goedkoop waren als snoep, welk boek zou jij dan geven als Trick or Treat?
Ik zou ze laten kiezen, net zoals ze bij mij snoepjes mogen uitkiezen. En dan zouden ze mogen kiezen tussen Hof van Doorns en Rozen, Robijnrood, De ijzerkoning, Pupil, Anna & De French Kiss…. (gaat nog even door met mijn boekenkast om nog meer boeken te selecteren!)
Het moeten in ieder geval boeken zijn die een indruk achterlaten! Eentje waardoor ze gaan lezen en verslaafd worden aan onze mooiste ontsnapping in het leven.

Als je iets, uit welk boek dan, in je Trick or Treat stash zou kunnen vinden, waar zou jij dan op hopen?
Even denken. Ik denk dat ik wel een Stilo wil zoals de Shadowhunters zodat ik mezelf superkrachten kan geven. Maar de kans dat ik dat als normaal mens overleef, is klein.
Dan zou ik graag… (ik heb geen idee!)

Als je één auteur zou moeten kiezen om samen langs de deuren te gaan, wie zou jij kiezen?
WAT. EEN. MEGA. LASTIGE. KEUZE!
Ik denk dat als ik met een auteur de deuren langs mag, ik eerder in een café beland en hem of haar de hemd van het lijf vraag! Maar als we dan uiteindelijk toch nog langs de deuren moeten, dan maar iemand met wie ik denk dat het heel gezellig gaat worden! Doe maar Lesley Livingston! Zij is enorm enthousiast, dus die zal ook goed in een rol van haar verkleedpersonage zitten! LEUK!

In welke wereld zou jij graag Trick or Treating gaan doen?
In deze wereld!
Stel je voor dat je in een wereld komt waar ze het niet eens kennen! Dan sta je best voor gek voor de deur met je emmertje en helemaal verkleed. Ik denk dat ze me zo hun wereld uitzetten! Laat me dan maar lekker door deze wereld struinen en snoepjes verzamelen!

Welke slechterik uit een boek zou je liever niet tegenkomen in een donker steegje op Halloween?
Daxon Hart uit de Blackcoat Rebellion serie van Aimée Carter…
Valentijn uit de Kronieken van de Onderwereld serie van Cassandra Clare…
Wyatt Conley uit de Firebird serie van Claudia Gray…
De graaf van Saint Germain uit de Edelstenen trilogie van Kerstin Gier…
Zal ik nog doorgaan of heb je inmiddels door dat ik gewoon geen fan ben van griezels en slechteriken? Gewoon weg ermee. Alleen lieve mensen alstublieft!

Zou jij liever verkleed gaan als een vampier, een zombie, een weerwolf of een schaduwjager?
Sowieso schaduwjager! Is toch mega tof! Al lijkt een vampier me ook heel erg leuk! Dat past waarschijnlijk wat meer bij het Halloween thema. Aan de andere kant denk ik dat je meer vampieren tegenkomt dan Schaduwjagers dus ik weet niet of ik dan nog zo erg zou opvallen.

Wat ligt er op jouw Halloween TBR?
Als dat betekend welke spannende boeken nog op mijn TBR spaan? Heel weinig (geen dus…)! Ik heb laatste de Eliminatie gelezen van Danielle Bakhuizen en ik moet je toegeven dat ik het voorlopig wel weer even heb gehad met spanning! Dat boek was mega goed, maar ik ben er nog dagen mee bezig geweest (in een goede manier).
Maar erger dan dat kan ik niet aan hoor! Man, wat kan ik daar slecht tegen!

Dat waren ze alweer! Alle vragen zijn beantwoord! Fijne Halloween!

Kus,
Kayleygh!

Tags:
,
2 Reactie's
 • Kwante
  Geplaatst op 16:13h, 08 november Beantwoorden

  Ik heb de workshop bij Yalfest geskipped en had toen zoveel geluk! Ik heb zeker 15 minuten heerlijk staan kletsen met Lesley Livingston! Kreeg nog een sneak peek mbt een cover en heb echt genoten van ons praatje! Ze is echt een heel leuk mens!

  • Kayleygh
   Geplaatst op 08:45h, 09 november Beantwoorden

   Ik hoop ook dat de auteurs van dit jaar net zo gezellig en leuk zijn!

Geef een reactie