Instagram

kayleygh.nl

 32    101


De Boekentiers – nu via Zoom!

Ja, het zijn gekke tijden. Ook onze maandelijkse bookclub moest even op stop worden gezet. Maar daar hebben we wat op gevonden! Meld je aan voor onze online bookclub!

Onze lieve leden van de bookclub verzonnen al snel dat de bookclub online door moest gaan. Zo hebben we vorige maand de bookclub via Skype gedaan. Dat werd een avond vol plezier en gezelligheid, net als de donderdagen in de boekenwinkel in Utrecht.

Ook nu gaan we de bookclub van 23 april op een online manier voortzetten. Hiervoor hebben we een account op Zoom geactiveerd, zodat iedereen te zien zal zijn! Dat betekend dat ook de mensen die normaal niet naar Utrecht kunnen komen, nu mee kunnen kletsen in de bookclub!

De aankomende bookclub is op 23 april om 19:00. We praten dan gezellig over ‘Cinder’ van Marissa Meijer. Wil je hierbij aanwezig zijn? Vul het formulier hieronder in zodat we jou een link kunnen sturen van de online meeting. Je hebt geen account nodig en iedereen is welkom!

Wist je trouwens dat we ook een bookclub appgroep hebben op Whatsapp? Hier kletsen we over de nieuwste boeken, het laatste boekennieuws en bespreken we alles wat we hebben gelezen of willen lezen. Een prachtige groep vrienden die jou er graag bij willen hebben! Vul jouw telefoonnummer in hieronder in het formulier en met jouw toestemming voegen we je toe aan jouw nieuwe vriendengroep!

Zien we jou de 23e?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Ben je al lid van onze Facebookpagina? Daar worden alle nieuwe bookclubs gedeeld en krijg je het laatste nieuws mee. Wordt lid!

Geen reactie's

Geef een reactie