De 5 vragen aan… – Lesley Livingston!

Ik hoor het je denken! Je vraagt je af of dit me echt is gelukt! Nou, dat is het ZEKER! Ik heb de 5 vragen tijdens de persconferentie voor YALFest mogen vragen aan de enige echte… Lesley Livingston! En het mooie is: alles is opgenomen!
Dus kom dat zien, kom dat zien! Vandaag beantwoord Lesley de 5 vragen voor jullie! Buiten de zeer exclusieve informatie die Lesley ons verteld, heeft ze zelfs nog een berichtje voor jullie!

Misschien herkennen jullie haar niet meteen, maar Lesley Livingston is de auteur van Onverschrokken. Weet je wel, Fallon en haar verhaal in het oude Rome? Nog niet gelezen? Waar wacht je dan nog op! Het is een heeeeerlijk verhaal en enorm leuk! Lees hier anders wat ik ervan vond in mijn recensie.

Heb je het boek wel gelezen? HELEMAAL TOF! Lesley had namelijk goed nieuws voor ons! Er komt een deel 2 aan! Meer ga ik er niet over zeggen, je kan het allemaal terug luisteren in dit filmpje hieronder!

Oké, ik ga jullie niet langer in spanning houden. Ik wens je heel veel kijkplezier en abonneer je om niks te missen (ik weet het, je hebt dat natuurlijk allang gedaan!)


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *