De 5 vragen aan… Julie Kagawa!

Lees je dat goed? Julie Kagawa? Ja dat lees je goed! Afgelopen zondag had ik een mini-interview met niemand minder dan: JULIE KAGAWA! Hoe gaaf is dat? Mega gaaf dus!
Met een goed humeur en mijn lijstje vol met vragen, ging ik dan samen met mijn vriendin naar Amsterdam voor een High Tea met Julie Kagawa!

Na een middag lekker eten en gezellig kletsen met Julie (ze schoof van tafel naar tafel om daar een gesprekje te voeren met iedereen) was het mijn beurt om een interview te doen. Je snapt natuurlijk wel hoe enorm zenuwachtig ik was! Vlak daarvoor hadden we bij het signeren een goodiebag gehad met daarin onder andere het shirt dat ik aan heb! Van de talon serie! Gaaf!

Julie is echt een heel mooi persoon. Ze is enorm aardig en neemt voor iedereen de tijd. Ze maakt een praatje met je en zorgt er al vrij snel voor dat al je zenuwen weg zijn. Ook ik lijk af en toe te vergeten dat auteurs ook maar gewoon mensen zijn, maar bij Julie was dit gevoel vrij snel weg. Het is heerlijk om met haar te praten. Want ondanks dat mijn Engels in mijn hoofd vele malen beter klinkt dan als ik het uitspreek, wacht ze geduldig en gaf ze me zelfs naderhand nog een compliment over mijn Engels.

Graag wil ik even Nanouk van dutchbookchick.com bedanken voor het filmen en het editen van dit prachtige filmpje! Ook wil ik HarperCollins bedanken voor deze high tea en het feit dat ik erbij mocht zijn! Super!

Dan rest mij niets anders meer dan jullie veel kijkplezier te wensen!

Kus,
Kayleygh


 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *