Instagram

kayleygh.nl

 25    100


 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
 • Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • 10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
 • Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt

De 5 vragen aan… Holly Smale!

Ik hoor jullie denken: Dat werd tijd!
Nu moet ik meteen toegeven: Jullie hebben gelijk! Het is veel te lang geleden dat dit leuke onderwerp een nieuw blogbericht heeft gekregen. Het is niet makkelijk om auteurs te pakken te krijgen, maar gelukkig lukt het nog wel!

Met deze keer, Holly Smale! Bekent van de Geek Girl series! Jullie hebben vast wel eens van haar gehoord! 24 september was ze in Rotterdam in de boekenwinkel van Donner om te signeren. Hier kreeg ik de kans om haar te interviewen. En dan niet een papieren interview die ik hier uit typ… Ik mocht het filmen! Hoe gaaf?!?

Holly is een heel aardig persoon! Heel open en heel vrolijk. Ze vroeg of we een lange reis hadden gehad en signeerde onze boeken. Nadat we onze boeken hadden laten signeren en op de foto waren geweest, vroegen de dames van Donner of we nog vragen hadden. Mijn vriendin porde mij meteen in mijn zij. ‘Je vragen oor op de blog!’ riep ze!
En zo begon het. Supersnel heb ik de 5 vragen vertaald en heb ik mijn Ipad gepakt. Een van de dames van Donner wilde wel filmen (Dank daarvoor) en er werd nog snel een stoel bijgezet. Zonder enige voorbereiding had ik dus een spontaan interview met Holly Smale!

Ik moet eerlijk toegeven, mijn Engels kan veel beter! En zet ook aan het begin van het filmpje je geluid niet zo hard. Pas als ik ga praten, moet je je geluid veel harder zetten om ons te verstaan! Sorry daarvoor, ik ga eraan werken!

Veel kijkplezier!


 

1 Reactie
 • Lieke
  Geplaatst op 11:32h, 04 november Beantwoorden

  Ze lijkt me echt heel aardig 😀 Helaas was Geek Girl niet helemaal mijn ding, maar ik ben best nieuwsgierig geworden naar hoe de serie verder gaat.

Geef een reactie