De 5 vragen aan… Holly Smale!

Ik hoor jullie denken: Dat werd tijd!
Nu moet ik meteen toegeven: Jullie hebben gelijk! Het is veel te lang geleden dat dit leuke onderwerp een nieuw blogbericht heeft gekregen. Het is niet makkelijk om auteurs te pakken te krijgen, maar gelukkig lukt het nog wel!

Met deze keer, Holly Smale! Bekent van de Geek Girl series! Jullie hebben vast wel eens van haar gehoord! 24 september was ze in Rotterdam in de boekenwinkel van Donner om te signeren. Hier kreeg ik de kans om haar te interviewen. En dan niet een papieren interview die ik hier uit typ… Ik mocht het filmen! Hoe gaaf?!?

Holly is een heel aardig persoon! Heel open en heel vrolijk. Ze vroeg of we een lange reis hadden gehad en signeerde onze boeken. Nadat we onze boeken hadden laten signeren en op de foto waren geweest, vroegen de dames van Donner of we nog vragen hadden. Mijn vriendin porde mij meteen in mijn zij. ‘Je vragen oor op de blog!’ riep ze!
En zo begon het. Supersnel heb ik de 5 vragen vertaald en heb ik mijn Ipad gepakt. Een van de dames van Donner wilde wel filmen (Dank daarvoor) en er werd nog snel een stoel bijgezet. Zonder enige voorbereiding had ik dus een spontaan interview met Holly Smale!

Ik moet eerlijk toegeven, mijn Engels kan veel beter! En zet ook aan het begin van het filmpje je geluid niet zo hard. Pas als ik ga praten, moet je je geluid veel harder zetten om ons te verstaan! Sorry daarvoor, ik ga eraan werken!

Veel kijkplezier!


 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *