Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

De 5 vragen aan… Esther Walraven!

Walraven, Esther Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan Esther Walraven! Want Esther heeft voor jullie de 5 vragen ingevuld! Ik wil Esther heel erg bedanken voor haar antwoorden!
Ik hoop dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik! Veel leesplezier!


 1. Hoe bent u bij het schrijven terecht gekomen?
  Ik schrijf al vanaf de basisschool. Op mijn achtste schreef ik mijn eerste eigen ‘boek’, op de oude typemachine van mijn ouders. Ik maakte er ook zelf tekeningen bij. En het leuke is… dat eerste boek heb ik nog steeds! Sindsdien ben ik altijd blijven schrijven. Nadat ik een aantal studieboeken had geschreven, wilde ik graag meer doen met creatief schrijven en volgde ik verschillende schrijfcursussen. En toen ging ik aan de slag om alle ideeën in mijn hoofd op papier te zetten. Zo is mijn YA-boek ‘Daan & Nadia’ (Van Goor, 2016) ontstaan, en ook mijn kinderboeken ‘Het magische wereldfeestenboek’ (Clavis, 2014, samen met Li Lefébure) en ‘Waarom achtbanen te gek zijn! en andere weetjes over hersenen en gedrag.’ (Van Goor, 2015).
   
 2. Hoe heeft schrijven uw leven veranderd?
  Het schrijven heeft mij heel veel moois gebracht. Sowieso is schrijven gewoon heel leuk om te doen, ik zou er echt nooit mee kunnen stoppen. Maar door het schrijven kom ik nu ook op plaatsen en events waar ik anders nooit zou zijn geweest. Bijvoorbeeld op het Kinderboekenbal, maar ook op scholen, in boekhandels en bibliotheken. Het is erg leuk om lezers te ontmoeten!
   
 3. Wat is volgens u een ‘must-have’ in een verhaal?
  Heel belangrijk is de spanning in een verhaal. De hoofdpersoon moet iets doorstaan of ergens mee worstelen om een bepaalde spanning in het verhaal te brengen. Of het nu fantasy is, een thriller of een psychologische roman, elk goed boek heeft die spanning. Je moet als lezer na elk hoofdstuk heel graag door willen lezen om te weten hoe het verder gaat.
   
 4. Hoe ziet u uzelf over 10 jaar?
  Over 10 jaar ben ik vast en zeker nog steeds lekker aan het schrijven. Ik hoop dat er dan al heel wat boeken van mij zijn verschenen en wie weet ook wel wat vertalingen in het buitenland. ‘Waarom achtbanen te gek zijn!’ wordt in ieder geval al vertaald in het Koreaans. Super toch, om straks een boek in zo’n vreemde taal in handen te hebben?
   
 5. Heeft u 3 schrijftips voor toekomstige auteurs?
  Mijn tips: vooral elke dag schrijven, maakt niet uit wat, als je maar schrijft. Ook schrijfcursussen en workshops volgen is heel erg goed. Je leert er altijd wat van. En doe ook eens mee aan een schrijfwedstrijd. Ontzettend leuk om te doen, en om je schrijfvaardigheden te ontwikkelen. En wie weet win je ooit! Maar de belangrijkste tip is: vooral doorgaan! Je moet echt veel doorzettingsvermogen hebben en vooral: schrijven heel erg leuk vinden!
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie