De 10 redenen om naar YALFest te komen!

Het zal je niet ontgaan zijn, maar voor het geval je het even vergeten was: OVER 2 DAGEN IS YALFEST! YAS!
En om onszelf een beetje voor te bereiden, zet ik even op een rijtje waarom jij bij YALFest aanwezig moet zijn! Dus, maak je op voor de 10 redenen waarom YALFest een moetje is!

1. De aanwezige auteurs!
Ja, spreekt voor zich toch? Vanuit heeeeeel de wereld komen er verschillende auteurs naar Nederland voor een praatje, een gezelligheidje en om jou te voorzien van een handtekening. Ik bedoel, wie wil dat nu niet?

2. De workshops!
Niet alleen zullen we te maken krijgen met fantastische auteurs, we kunnen ook nog eens wat leren! Zo kan iedereen 2 workshops volgen die bij jou passen om de dag ook nog eens informatief te maken. En dat is natuuuuurlijk de echte reden waarom we allemaal komen toch? Want ja, dat is waar het om draait, leren en blablabla… Kuchkuch.

3. De stands!
Nog nooit zijn er zoveel stands geweest op YALFest. Dat betekend allerlei hebbedingetjes waar we in de eerste ronde proberen voorbij te lopen om onszelf groot te houden. Al weten we allemaal dat we zwaar bepakt naar huis gaan. Allemaal boekgerelateerde kaarsen, theetjes, hebbedingetjes. Ja, dat wordt een soort huishoudbeurs man, trolleys en al! KOFFERS VOL SPULLEN MEE NAAR HUIS!

4. De gezelligheid!
Want je bent echt niet alleen op YALFest. Omringt met andere boekenliefhebbers, die kwijlen om dezelfde badass mannen, die dezelfde gedachte hebben over de stoere chicks! En. Dat. Gewoon. De. Hele. DAG! YAS!

5. De locatie!
Ben je vorig jaar geweest? Dan weet je dat de locatie echt prachtig is! De aankleding is echt heel tof! Daarnaast zijn er zoveel hoekjes en gaatjes waar je nog meer moois ziet staan. En ken je de zaal waarin het avondprogramma is? Wauw, echt. Het is goed dat we allemaal netjes gaan in de avond want dat is serieus nodig in die zaal!

6. Het avondprogramma!
Dat brengt me op het volgende punt: Het avondprogramma. Overdag in onze kleding, s’avonds worden we ware pareltjes. Stuk voor stuk in een mooie jurk, een net pak of een andere prachtige outfit. Om verliefd te worden!

7. De activiteiten!
En daarmee bedoel ik niet de workshops, maar de tussendoor-activiteiten! Er is zoveel te doen, zoveel te zien, zoveel te beleven! Heerlijk!

8. De acties!
Waar ik net al noemde dat er verschillende stands zijn, vertel ik je nu dat er allemaal acties zijn! Verschillende stands hebben speciale acties rondom YALFest, hoe tof is dat? Exclusieve items, maar ook geldbesparende acties. Ja, wat willen we nog meer?

9. De ‘loslopende’ auteurs!
Gewoon, van eigen bodem! Er zullen namelijk verschillende Nederlandse auteurs aanwezig zijn. Dus dat wordt uitkijken dat je niet tegen Buddy Tegenbosch opbotst. Of voor je het weet, sta je in de rij naast Daniëlle Bakhuis!

10. Een heerlijke dagje uit!
Zo eentje die je nog jaren bijblijft. Dat je over een paar weken iets terugvind van die dag en denkt: Ohjah! Dat was zo tof! En dat je nog jarenlang geniet van de pracht en praal van die ene fantastische dag.

Zal ik je eens wat vertellen? IK HEB GEWOON NOG EEN REDEN!
DE GOODIEBAG! Want elke bezoeker krijgt een fantastische goodiebag! Sowieso 1 boek erin en verschillende andere leuke dingen! Dat is natuurlijk ook zeer welkom!

Nou, dat is me het lijstje wel hea? Heb ik je overtuigt? Tuurlijk heb ik dat, want hier moet je gewoon bij zijn!

En beloof me dat als je er bent, je me even aantikt! Lijkt me enorm leuk om je een keer te spreken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *