Instagram

  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!

De 10 herkenbare momenten van een (boek)blogger!

De blogs groeien momenteel massaal uit de grond. Dan heb ik het niet alleen over boekeblogs, maar ook over fasion, over beauty en nog zoveel meer!
Bloggers zijn een apart volk! Ze hebben namelijk allemaal last van dezelfde trekjes. Lees er alles over in de nieuwe ‘De 10’! Met deze keer: De 10 herkenbare momenten van een (boek)blogger!


 

Als iemand over boeken begint, beginnen je vriendinnen al te zuchten…
Die weten namelijk al wat er gaat komen! Als iemand jou vraagt naar je boeken (of het onderwerp waart je over blogt), weet je dat je niet meer kan stoppen met vertellen. Maar he, je moet het gesprek toch lopende houden? En zolang jij aan het woord bent, zijn er geen gênante stiltes!

Op de gekste plekken krijg jij de beste ideeën!
Net als je onder de douche staat en je het niet kan opschrijven natuurlijk! Of als je wil vloggen in een overvolle trein omdat je ineens iets te binnen schiet wat je MOET delen met iedereen! Of het moment dat… Genoeg momenten waarop het eigenlijk niet uit komt, maar waarop de beste ideeën boven komen!

Je moet het aan iedereen vertellen als die winactie heel veel nieuwe likes heeft binnengehaald!
Of je krijgt een melding dat je statistieken door het plafon gaan, of een blogpost waar je trots op bent doet het enorm goed. Allemaal reden die direct aan iedereen wil vertellen! En het liefst zou je een klein feestje houden met een vreugdedansje! Wat houd je tegen?

Ben je klaar om te beginnen aan je blogpost, valt je laptop uit!
Je had alles zo goed voorbereid! Een kop thee, notitieboekje met pen voor eventuele aantekeningen, het boek naast je zodat je terug kunt bladeren… Je schuift nog even heen en weer om nog wat lekkerder te gaan zitten, houd je vingers boven het toetsenbord om te beginnen met je blogbericht en poef! Scherm uit. Zucht… Dan maar weer op zoek naar de oplader en de laptop weer opstarten…

Je vriendinnen willen afspreken. Je wil graag mee, maar eigenlijk moet je nog werken aan je blog!
Want het neemt wel veel tijd in beslag! Een boek lezen voor een recensie, een artikel klaarzetten voor de volgende dag, tips & tricks zoeken of een DIY in elkaar zetten. Het is allemaal niet makkelijk en het vergt enige tijd! Maar dan heb je ook wel wat. Je vriendinnen zullen het vast wel begrijpen als je deze keer overslaat. En als je vanavond dan extra hard doorwerkt, kan je de volgende keer zeker!

Je gaat opzoek naar spullen voor je blog!
Je besluit naar de Action te gaan voor die leuke seizoensgebonden voorwerpen waarmee je de perfecte foto voor op je blog kunt maken en omdat het lekker goedkoop is, maar uiteindelijk ben je nog een hoop kwijt! Of je loopt ergens en ziet iets waar je je lezers gewoon meer over MOET vertellen! Uiteindelijk ben je de hele dag weg en heb je een hoop geld uitgegeven… Tsja, maar het is voor een goed doel!

Je bent met iemand in gesprek en diegene brengt jou op het beste idee ooit!
Het liefste wil je meteen opstaan en aan de slag gaan met dit nieuwe beste idee, maar dat is nogal onbeleefd. Met alle mogelijk pogingen probeer je te ontsnappen aan het gesprek om dit meest geniale idee ooit, uit te gaan werken. Alleen nogal jammer dat je bijna elke week ‘het beste idee’ ooit verzint! Hoe dat ook, je moet er iets mee doen!

Je zit net lekker te werken aan je nieuwe post, als er iemand je kamer in loopt en je stoort…
Dat is hetzelfde als met lezen! Zit je net lekker in het boek, of in dit geval in je post typen, komt je moeder je halen voor het eten. Of je vriend komt vertellen dat de boodschappen gehaald moeten worden. Of je telefoon gaat af. In ieder geval is je concentratie weer even weg en weet je niet meer wat je wilde schrijven. Dat is het moment waarop je denkt: NU GEWOON EVEN NIET!

Je krijgt bericht van een vriendin dat je post niet online is verschenen!
STRESS! Zo snel mogelijk een plek met Wi-fi zoeken en uitzoeken wat e ris gebeurd! Die post moet online! En wel nu!

‘Maar dat bloggen kan nooit zo moeilijk zijn!’
Een opmerking die je als blogger nogal vaak te horen krijgt. Niet boos worden, gewoon rustig in- en uitademen! Denk maar aan het gezicht dat ze trekken e het geklaag als ze al dat werk eens zouden moeten doen! onderwerpen bedneken, foto’s maken, tekst typen, alles opmaken, enzovoorts enzovoorts enzovoorts…….


 

Nou, jullie lezen het zelf wel, we kunnen aardig lastig zijn!
Maar aan de andere kant: als je ons de tijd geeft, zorgen we wel voor een blog waar je lekker kunt lezen en je kunt verdiepen in de dingen die je leuk vind! Misschien is er nog enige hoop dat wij bloggers ooit nog eens normaal functioneren, misschien… ooit…

Kus,
Kayleygh

 

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie