Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet

De 10… Feitjes over de Boekentijgers!

Ik hoor je denken, wat is die Kayleygh nu weer van plan?
Nou, zoals je vast wel weet, ben ik onderdeel van de Best of YA Boekentijgers! Dat betekend dat ik aan het begin van het jaar bij een groep met andere boekenliefhebbers ben gezet en dat we om de maand een boekenclub hebben waar we een boek van Best of YA bespreken. We zijn nu ruim een half jaar verder en er is een hoop gebeurd in dit halve jaar. We zijn een hechte groep geworden en spreken elkaar dagelijks.
En daarom leek het me leuk om vandaag 10 feitjes te geven over de Boekentijgers!

Nou, ga ervoor zitten want hier komen ze hoor! Misschien kende je sommige feitjes al, maar hopelijk zitten er ook wat nieuwe feitjes tussen!

Wist je dat…

1. De Boekentijgers nooit compleet zijn geweest?
Huh!?! Wat!?! Ja, dat hebben wij ook. Oorspronkelijk waren we met z’n tienen, maar helaas kon iemand niet meer meedoen voor we eigenlijk begonnen waren. Daarna is er nog een zoektocht geweest, maar omdat we al zo snel zo hecht waren, heeft Best of YA ervoor gekozen het te houden zoals het nu is.

2. De Boekentijgers hun eigen sociale media kanalen hebben!
Ja! Maar dat weet jij natuurlijk allang! Tegenwoordig zijn we te vinden op Instagram en op Twitter. Ook kan je ons mailen! En soms werken we samen door challenges op te nemen (zoals Frank van Nerdpraat en ik hebben gedaan. Deze challenge nog niet gezien? Klik hier!) Maar volg ons op Instagram en Twitter op @boekentijgers!

3. Boekentijger Kayleygh expres als laatste werd genoemd in het aankondigingsfilmpje omdat Best of YA haar wilde plagen!
Ja, weet je nog dat we allemaal in spanning zaten te wachten wie de nieuwe promoleden waren? Ik zat ook zo zenuwachtig te wachten tot het bekend zou worden. En toen kwam dus dat filmpje online. Naam voor naam werd bekend gemaakt en met elke nieuwe naam die bekend werd gemaakt, werd ik zenuwachtiger. Tot de laatste naam bekend werd gemaakt en ik eigenlijk de hoop al op had gegeven.
Later heb ik aan Jessie en Kelly gevraagd waarom ze dat hadden gedaan. Beide dames schoten in de lach en vertelde dat ze dat deden om me te plagen! Gelukkig kon ik er toen (en nu nog steeds) nog steeds om lachen!

4. De Boekentijgers heel het land (en zelfs België) door reizen voor hun boekenclubs?
De leden van de Boekentijgers wonen verspreid door het land heen. Yasmine woont zelfs in België! Daarom is de boekenclub elke keer ergens anders in het land om ervoor te zorgen dat iedereen een keer niet ver hoeft te reizen. Maar dat betekend dat er hele reizen worden afgelegd om elkaar te zien en gezellig met elkaar te kletsen! Daarom proberen we ook altijd eerder af te spreken om met z’n alle te gaan eten en meer tijd met elkaar door te brengen.
We zijn overigens al in Houten geweest op de uitgeverij, maar ook in Almere, in Leiden en in Nijmegen. We gaan dit jaar nog naar Antwerpen, Maastricht en naar Rotterdam!

5. De Boekentijger Chantal en Joelle een eigen webshop hebben!
Ja! Dat is pas leuk! Want beide heb iets totaal anders aan producten, maar wel boekgerelateerd! Zo verkoopt Joelle sieraden van boekenseries en van series die we op Netflix/TV kunnen zien. Neem eens een kijkje op Pixiedust and Jewelry (klik hier). En voor de mensen die de Facebookpagina van kayleygh.nl volgen, hebben misschien wel gezien dat Chantal van Coffee ‘nd Cookie vanaf Augustus boekenthee gaat verkopen! Dus houd ook vooral haar blog (klik hier) in de gaten!

6. De Boekentijgers ook wel eens meegaan naar evenementen om Best of YA te helpen?
Zo zijn Femke, Frank en ik laatst in Eindhoven geweest om te helpen op het YA Summer Book Loving Event bij boekenhandel van Piere om te helpen achter de stand van Best of YA tijdens deze avond, maar hebben we ook een workshop gegeven! Daarvan hebben jullie natuurlijk allemaal allang de vlog van gezien!
Maar buiten dat zijn we ook op YALFest geweest en hopen we nog veel meer te mogen doen de aankomende tijd! Heb jij ons al gespot op een van de evenementen?

7. Boekentijger Frank de jongste is en ook nog de enigste jongen is!
Het is zo! Frank is de enige jongen in het groepje, maar dat is helemaal niet erg! Wij meiden vinden dat alleen maar gezellig! Buiten dat hij de enige jongen is, is hij ook nog eens de jongste! Dat zorgt af en toe voor hilarische momenten waar wij meiden hard om kunnen lachen! Want Frank is heel goed in woordgrappen en dat waarderen wij enorm!
Overigens lopen de leeftijden uit elkaar bij ons! Frank is momenteel 17 en daarmee de jongste, maar Yasmine is 25 en daarmee de oudste van ons stel!

8. De Boekentijgers elkaar veel om hulp vragen!
Als voorbeeld hebben wij bijvoorbeeld Femke. Femke is goed in het maken van foto’s voor bijvoorbeeld haar Instagram account (@Booksfemme). Daarom hebben wij Femke gevraagd een workshop te geven over het bookstagrammen. En je raad het al, elke foto die wij nu maken, sturen we eerst op naar Femke voor controle!
Zo zijn er nog talloze dingen waarbij we eerst elkaars mening vragen voor we iets doen op onze blog of in ons eigen privé leven!

9. We zo’n hechte groep zijn dat we niet willen denken aan het einde van het jaar!
Want dat betekend dat de groep uit elkaar gaat. In ieder geval zijn er dan geen boekenclubs meer die Best of YA organiseert dus moeten we zelf gaan afspreken!
Neehoor, we zijn al zo hecht geworden dat we niet ineens al het contact met elkaar gaan verliezen, maar we gaan elkaar waarschijnlijk wel nog minder zien dan nu en dat vinden we gewoon niet leuk! Het liefste zouden we onze titel als Boekentijger niet kwijtraken, maar ik denk dat we het wel overleven! Of toch niet…

10. De Boekentijgers iets heel leuks van plan zijn met Kerst!
En daarmee bedoelen we iets spannends voor jullie! Want wij zijn al druk bezig met een superleuke actie waarbij we jullie hulp nodig gaan hebben! Veel kan ik er nog niet over zeggen, maar het wordt fantastisch! Hopelijk kan ik jullie snel wat meer vertellen over dit toffe idee!

Dat waren ze alweer! Zaten er feitjes bij die je nog niet kende? En welke kende je wel?

 

2 Reactie's
 • joelle
  Geplaatst op 16:09h, 28 juli Beantwoorden

  Liefde voor de boekentijgers ❤

 • Vivian
  Geplaatst op 16:09h, 03 september Beantwoorden

  Superleuk om te lezen! Dat van die webshop wist ik nog helemaal niet joh, wat tof!

Geef een reactie