Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 

Claudia Gray – Tienduizend hemels boven jou

gray-claudia-tienduizend-hemels-boven-jouMarguerite Caine kan iets wat nog nooit eerder is gedaan: ze kan reizen door verschillende dimensies met de Vuurvogel, de briljante uitvinding van haar ouders. Helaas heeft ze daarmee ook de aandacht getrokken van een vijand die over lijken gaat om de uitvinding voor zijn eigen duistere doeleinden te gebruiken.

Wanneer hij haar vriendje Paul in handen krijgt en zijn ziel versplintert en verspreidt over vier dimensies, doet Marguerite alles om hem te redden. Ze reist naar gevaarlijker dimensies dan ooit en komt terecht in een door oorlog verscheurd San Francisco en in de onderwereld van New York. Iedere stap brengt haar dichter bij Paul, maar haar reis brengt ook geheimen aan het licht die haar voor een groot dilemma plaatsen…


Mijn god, wat een spanning in dit boek! Ik heb het hele boek op het puntje van mijn stoel gezeten! Wat een prachtig boek!

Ik heb dit boek al een tijdje geleden gelezen, maar het kwam er elke keer niet van om een recensie te schrijven. Misschien was het omdat ik de juiste woorden niet kon vinden, of omdat ik mijn gedachte gewoon niet meer bij elkaar kreeg. Want ik zat met kippenvel hoor! Het hele boek lang! Aan de ene kant was ik enorm blij dat ik verder kon met dit heerlijke verhaal, maar aan de andere kant had ik misschien beter kunnen wachten, want er zit een mega cliffhanger aan het einde… MIJN GOD!

Ook in dit boek bezoekt Marguerite verschillende dimensies en elke keer is het weer de vraag hoe de dimensie er dit keer uit ziet. Ik moet eerlijk toegeven dat de beschrijvingen van elke dementie me een goed beeld geven. Elke keer weer zorgt Claudia Gray ervoor dat je precies weet waar je bent, maar toch ook weer niet helemaal. Ja, klinkt gek, maar het is echt zo!

Zoals ik net al zij, heb ik eigenlijk het hele boek op het puntje van mijn stoel gezeten. Al moet ik je wel toegeven dat er in het midden van het verhaal af en toe delen zaten die me niet zo grepen. Dat waren de momenten waarbij ik het boek even weg kon leggen. Ik wil ze niet saai noemen, want dan zou ik liegen, maar wel wat minder spannend. Zo vond ik sommige stukken in het verhaal ook net iets te lang, terwijl andere (nieuwe) dimensies af en toe net wat te kort waren.
Toch leest het verhaal weer lekker vlot weg. Ik was er weer zo doorheen, helaas. Ik vind dat Claudia heel fijn schrijft, duidelijk de verschillende dimensies uitlegt en har karakters zijn helder beschreven. Niks op aan te merken!

Maar ondanks dit kleine dingetje, heb ik enorm genoten! Ik ben nog dagenlang na het uitlezen van dit boek, bezig geweest met bedenken wat er zou kunnen gebeuren. In mijn ogen is dat een positief iets, als je na het uitlezen van een boek met vriendinnen MOET praten over het verhaal en nog dagenlang complottheorieën aan het bedenken bent. En dat ben ik zeker hoor! Al ga ik je niet vertellen wat mijn theorieën zijn natuurlijk!

Het is het hele verhaal in combinatie met die mega cliffhanger aan het einde waardoor ik niet kan wachten op het volgende deel! Ik bedoel, hoe kan deel 3 de eerste delen overtreffen?


Titel: Tienduizend hemels boven jou
Auteur: Claudia Gray
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Verschenen: augustus 2016
Pagina’s: 366
ISBN: 978 94 027 1020 5


 

 

Geen reactie's

Geef een reactie