Instagram

  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar

Claudia Gray – Een miljoen werelden met jou

gray-claudia-een-miljoen-werelden-zonder-jouSinds haar ouders de Vuurvogel hebben uitgevonden, een apparaatje waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen, heeft Marguerite al heel wat gevaren getrotseerd. Inmiddels heeft ze ontdekt dat haar oude vijand Wyatt Conley erop uit is honderden universums te vernietigen, met iedereen die daarin leeft. Om dit te bereiken gebruikt Conley zijn ultieme wapen: de boosaardige en gestoorde Marguerite uit een andere dimensie, die de echte Marguerite altijd een stap voor lijkt te zijn. Het wordt een strijd tussen de Marguerites… en er kan er maar één winnen!

Whaajoo, wat was ik blij toen dit exemplaar op mijn deurmatje viel! Na al die tijd kon ik eindelijk lezen hoe het verhaal van Marguerite afliep. Wat heb ik hier naar uit gekeken!
En het fijne was dat mijn verwachten overspoeld werden! Wat er allemaal in dit boek gebeurd jongens… Het is gewoon memorabel!

Om bij het begin te beginnen, ik moest weer inkomen hoor! Het is een tijd geleden dat ik deel 2 heb gelezen dus het verhaal was een beetje weggezakt bij mij. Toch ben ik begonnen aan dit boek en moet ik toegeven dat ik er redelijk snel weer inzat! Ik ben blij dat vooral in het begin, nog veel wordt teruggekoppeld aan boek 2. Daarmee bedoel ik dat de gebeurtenissen die al zijn geweest in de andere boeken (die bij mij dus waren weggezakt) weer even kort herhaald werden zodat je weer weet waar het allemaal om ging. Supertof! Overigens werden deze ‘weggezakte gebeurtenissen’ niet te lang benoemd waardoor je hem ook makkelijk kan lezen als je deel 2 net uit hebt. Snap je me nog? Haha.

Het verhaal was echt mega spannend! Meestal zie je wel het een en ander aankomen, maar in dit boek ben ik meerdere malen verrast! Er gebeurde dingen die je totaal niet zag aankomen en die het verhaal drastisch deden aanpassen. Dan had Marguerite bijvoorbeeld een plannetje uitgedacht, maar er gebeurde iets waardoor het hele plan in de war werd geschopt. Het zijn juist dat soort situaties waar ik enorm van hou. Zo blijft het boek voor mij enorm spannend en blijf ik maar lezen.

Want ja, ik heb dit boek best snel uit gelezen! Nu moet ik toegeven dat het warm is buiten, dat school voorlopig even klaar is en dat er dus veel meer tijd is om te lezen, maar als ik die tijd niet had gehad, had ik mijn slaap er graag voor opgeofferd. Ik vond het heerlijk om te lezen hoe Marguerite verschillende dimensies door te reizen voor dat ene doel, die ene liefde. Natuurlijk snap ik dat deze liefde voor Paul ingewikkeld ligt, maar door te lezen wat Marguerite allemaal doet voor hun, ik vind het mooi. Ik hou van liefdesverhalen. En dit is duidelijk een liefdesverhaal! Al moet ik toegeven dat liefde voor een persoon niet de hoofddraad is van dit boek. Maakt het ook tof hoor!

Mijn eindoordeel is zeker wel te raden toch? Ik heb genoten, het is een prachtige serie die nu helaas is afgelopen! Toch voelt het niet slecht of somber. Ik vond het heerlijk om door de dimensies te reizen, maar dit is een mooi einde. Het verhaal is af, goed ten einde gekomen.
Toch zou het tof zijn als er een hoofdstuk zou zijn waarin we zoveel jaar verder zijn. Gewoon om te zien hoe het met iedereen gaat, wie er nog bij elkaar is en wat ze nu allemaal bezig houden. Maar ik ben bang dat ik dat hoofdstuk dan zelf moet maken… Maakt niet uit! Ik fantaseer wel een eind weg!

Ja, een lekkere serie waar ik heel erg van genoten heb! En waardoor ik me ga afvragen hoe andere dimensies voor mij eruit zullen zien!


Titel: Een miljoen werelden zonder jou
Auteur: Claudia Gray
Uitgeverij: HarperCollins Young Adult
Verschenen: mei 2017
Pagina’s: 352
ISBN: 978 94 027 2310 6


 

Geen reactie's

Geef een reactie