Bullet Journal – Setup april 2017!

Hee! Wat leuk dat je er weer bent! Hoe is het met je? Alles goed?

Met mij wel, ik ben namelijk weer heerlijk creatief bezig geweest en heb mijn Bullet Journal aangevuld met de setup voor de maand april! En vandaag deel ik deze met jullie!

Als eerste, ik hoor het je bijna denken: ‘Kayleygh, wat is nou weer een Bullet Journal?’
Nou, laat me het je uitleggen. Een Bullet Journal is een soort agenda die je helemaal zelf maakt. Maar buiten deze ‘agenda’ kan je allemaal lijstjes en to-do dingetjes toevoegen! En omdat je hem zelf maakt, kan je hem invullen zoals jij wil! Jouw smaak, jouw dingen, jouw bullet journal :).

Dus, voor vandaag neem ik je mee in een filmpje. Je ziet hoe ik alles maak, welke lijstjes ik maak, hoe ik mijn dingen bij houd. Alles wat ik in een week gebruik. Dus ik wens je veel kijkplezier en ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vind!

Kus,
Kayleygh


2 reacties

  1. Ik ben vanaf deze maand bezig met het bijhouden van een Bullet Journal en ik vind het erg grappig om te zien wat andere mensen erin zetten. Ik heb bijvoorbeeld geen sleeping tracker of leuke gebeurtenissen of überhaupt tekeningen haha, ik hou hem vrij basic. Nu ik eenmaal aan het bullet journallen ben vind ik het wel lekker, voel me toch productiever dan eerst!

    1. Wat leuk om te lezen! Ik vind het ook heel fijn om ermee bezig te zijn:). Het gevoel dat je hem helemaal kan indelen zoals jij wilt, is voor mij helemaal geweldig!
      Ben benieuwd hoe die van jou eruit ziet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *