Boek van de Maand – September

Kagawa, Julie - De IjzerkoningEn we gaan weer beginnen! Het is september, en dat betekend: Het nieuwe schooljaar begint!
Maar een nieuwe maand betekend natuurlijk ook iets anders. Je raad het al! Een nieuwe boek van de maand!

Met deze keer in de hoofdrol: De ijzerkoning van Julie Kagawa!
En waarom dit (relatief al oude) boek? Nou, die reden is eigenlijk heel simpel!
Ik had namelijk een leesdipje. Daardoor was alles interessanter dan lezen en als ik dan voor mijn boekenkast stond, kon ik maar niks leuks kiezen. Dus ja, dat is echt wel een leesdipje denk ik.
Maar nu komt het, want vorige week voelde ik me helemaal niet goed. Ik lag dus misselijk en duizelig op bed, en ik kreeg ineens zin in een boek waarvan ik weet dat ik het verhaal geweldig vind. En zonder dat ik het eigenlijk doorhad, heb ik het eerste deel van mijn favoriete serie uit de kast getrokken!

Ja, de ijzerkoning. Waarschijnlijk (hoop ik) heb je de recensie gelezen en weet je dus dat ik dit boek helemaal geweldig vindt! En ik weet dat als ik dit boek lees (en elke keer weer wordt ik verliefd op Ash!) weet ik gewoon dat ik mezelf weer verlies in NimmerNimmer. Gewoon elke keer weer!

Maarja, boek van de maand september dus! Nu rest mij alleen nog het toewensen van een goed nieuw schooljaar (of werkjaar, of fijne september of wat dan ook! Hahaha)
Maak er wat van dit jaar! Knallen!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *