Boek van de Maand – Oktober

Cass, Kiera - De SelectieDe tijd vliegt voorbij als je plezier hebt. Althans, dat zeggen ze. Maar ik geloof ze ook, want het is alweer tijd voor een nieuwe ‘Boek van de Maand’! De tijd vliegt inderdaad zo snel voorbij!

Deze maand heb ik gekozen voor het boek De Selectie van Kiera Cass. Dit boek is al een tijdje uit, maar toch zet ik hem juist deze maand in het zonnetje. Deze maand verschijnt namelijk de nieuwe novella: De Konining in en Favoriet. Een boek wat ik in ontvangst mag nemen op de Best of YA sleepover! Gaaaaaaf!

Dit is niet de enige reden dat ik deze maand voor dit boek heb gekozen. Ik heb namelijk een heel lief vriendinnetje die naar mij toe kwam met de vraag: Kayleygh, wat moet ik nu gaan lezen? En toen heb ik haar dit boek aangeraden. En zo is het virus zich gaan verspreiden, want inmiddels is ze alweer bezig met het tweede deel! Over het eerste deel zei Nancy: “vet cool, ik zou haar willen zijn, ik zou trouwen!”

Nou, dat zegt genoeg toch? Langzaam aan beginnen ook mijn vriendinnen in de ban te komen van het leven van America. Het is namelijk ook een prachtig verhaal. Soms wat irritant (want America kan wel eens koppig zijn) maar zeker de moeite waard!
En met de nieuwe novella in aankomst, kunnen we allemaal niet wachten natuurlijk!

Snel naar de bibliotheek, naar de boekenwinkel of een andere plek waar je dit boek kan scoren! Veel leesplezier!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *