Boek van de Maand – November

Kagawa, Julie - OnsterfelijkJaaaa! Tijd voor een nieuwe Boek van de Maand! Met dit keer het eerste deel van de Blood of Eden serie van Julie Kagawa: Onsterfelijk! Deze maand zal in het teken staan van Julie omdat er een hele grote winactie aankomt waar Julie mee te maken heeft! Maar eerst zal ik jullie vertellen waarom ik voor dit boek heb gekozen.

Als eerste omdat ik Julie Kagawa vandaag nogmaals ga ontmoeten! Afgelopen vrijdag heb ik haar al gesproken tijdens de signeersessie in Rotterdam. Hier beantwoorden ze een aantal vragen van haar fans waaronder een vraag of the Blood of Eden serie. Er werd gevraagd waarom ze over vampirisme schreef. Julie antwoorden als volgt: ‘Ik wilde eigenlijk helemaal niet schrijven over vampirisme. Het was de tijd waarin Twilight heel bekend werd en iedereen ineens verhalen las over vampieren. Er kwam ook veel nieuwe boeken en verhalen uit waarin vampieren een grote rol speelde. Ik vond dat ik hier niets aan toe te voegen had, dat ik niet iets kon schrijven waarin ik iets anders vertelde dan de andere vampierverhalen.’
Het was dus nooit de bedoeling dat deze hele serie er kwam!

Een andere reden dat ik dit boek in de spotlight zet, is omdat er vorige maand een nieuwe druk van is verschenen. Deze hebben een nieuwe cover en zijn echt heel gaaf! Ze hebben de cover gekregen die de Engelse uitvoeringen ook hebben. Ali staat niet meer op de voorkant. Ik weet niet welke versie ik mooier vind.

Als laatste reden heb ik voor dit boek gekozen omdat ik hier een hele leuke winactie mee ga doen! 19 november bestaat de blog een jaar! In dit jaar hebben we zoveel bereikt, dat ik jullie enorm graag wil bedanken! Daarom zal er 19 november een winactie online komen waarin heel veel prijzen te winnen zijn! Waaronder de complete serie van The Blood of Eden! Hoe gaaf is dat?
Rondom de 19e krijgen jullie hier meer informatie over, maar houd de blog dus in de gaten! Want buiten deze serie zal er nog veel meer te winnen zijn rondom Julie Kagawa!

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag! Mijn dag gaat geweldig worden, want ik zit momenteel in de trein richting Amsterdam voor een High Tea met Julie Kagawa!

Kus,
Kayleygh

 

3 reacties

  1. Aaaaah misschien moet ik ze toch eens gaan lezen dan! Het ligt maar te loeren tot ik het oppak :p veel plezier deze feestmaand! Liefs, Wieleke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *