Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 

Boek van de Maand – November

Kagawa, Julie - OnsterfelijkJaaaa! Tijd voor een nieuwe Boek van de Maand! Met dit keer het eerste deel van de Blood of Eden serie van Julie Kagawa: Onsterfelijk! Deze maand zal in het teken staan van Julie omdat er een hele grote winactie aankomt waar Julie mee te maken heeft! Maar eerst zal ik jullie vertellen waarom ik voor dit boek heb gekozen.

Als eerste omdat ik Julie Kagawa vandaag nogmaals ga ontmoeten! Afgelopen vrijdag heb ik haar al gesproken tijdens de signeersessie in Rotterdam. Hier beantwoorden ze een aantal vragen van haar fans waaronder een vraag of the Blood of Eden serie. Er werd gevraagd waarom ze over vampirisme schreef. Julie antwoorden als volgt: ‘Ik wilde eigenlijk helemaal niet schrijven over vampirisme. Het was de tijd waarin Twilight heel bekend werd en iedereen ineens verhalen las over vampieren. Er kwam ook veel nieuwe boeken en verhalen uit waarin vampieren een grote rol speelde. Ik vond dat ik hier niets aan toe te voegen had, dat ik niet iets kon schrijven waarin ik iets anders vertelde dan de andere vampierverhalen.’
Het was dus nooit de bedoeling dat deze hele serie er kwam!

Een andere reden dat ik dit boek in de spotlight zet, is omdat er vorige maand een nieuwe druk van is verschenen. Deze hebben een nieuwe cover en zijn echt heel gaaf! Ze hebben de cover gekregen die de Engelse uitvoeringen ook hebben. Ali staat niet meer op de voorkant. Ik weet niet welke versie ik mooier vind.

Als laatste reden heb ik voor dit boek gekozen omdat ik hier een hele leuke winactie mee ga doen! 19 november bestaat de blog een jaar! In dit jaar hebben we zoveel bereikt, dat ik jullie enorm graag wil bedanken! Daarom zal er 19 november een winactie online komen waarin heel veel prijzen te winnen zijn! Waaronder de complete serie van The Blood of Eden! Hoe gaaf is dat?
Rondom de 19e krijgen jullie hier meer informatie over, maar houd de blog dus in de gaten! Want buiten deze serie zal er nog veel meer te winnen zijn rondom Julie Kagawa!

Voor nu wens ik jullie nog een hele fijne dag! Mijn dag gaat geweldig worden, want ik zit momenteel in de trein richting Amsterdam voor een High Tea met Julie Kagawa!

Kus,
Kayleygh

 

3 Reactie's
 • Wieleke
  Geplaatst op 20:14h, 01 november Beantwoorden

  Aaaaah misschien moet ik ze toch eens gaan lezen dan! Het ligt maar te loeren tot ik het oppak :p veel plezier deze feestmaand! Liefs, Wieleke

 • Lieke
  Geplaatst op 11:30h, 04 november Beantwoorden

  Deze serie is echt één van mijn favoriete series ooit! Ik ben nu bezig in Pupil van Julie Kagawa, en ik ga snel verder lezen, haha 😀

  • Kayleygh
   Geplaatst op 11:31h, 04 november Beantwoorden

   Pupil is ook echt gaaf! Zeker de moeite waard!

Geef een reactie