Boek van de Maand – Mei

Hoihoi!Katie McGarry - Over de Grens

Boek van de Maand mei alweer! Dit keer heb ik weer een pareltje voor jullie gevonden waarvan ik zeker weet dat jullie hem net zo mooi gaan vinden als ik!Op 12 mei komt er namelijk een boek uit van HarperCollins waar ik zeker even bij stil wil blijven staan. ‘Over de Grens’ van Katie McGarry.

Een boek met een lading. Mei staat natuurlijk in het teken van de lente. Van fris en fruitig en een gelukkig gevoel. Helaas zijn er ook mensen die niet zo gelukkig zijn in mei, die niet genieten van de kleine dingetjes. En dat is precies waar dit boek je raakt.
Het zijn absoluut geen zielige mensen. Het zijn twee sterke personages die in een dip zitten, met allebei een sterke eigen karakter. Twee personages die elkaar tegenkomen op het moment dat ze iemand nodig hebben. En zo gaan ze door hun zware en minder zware periodes.

Nou wordt het allemaal nog leuker! Want ik mag 3 exemplaren weggeven van HarperCollins! Een winactie!
Dit moet je ervoor doen!
– Like de Facebookpagina van Kayleygh (via de ‘vind ik leuk’-knop aan de zijkant van deze pagina of Klik Hier!
– Laat mij weten waarom jij dit boek zou willen lezen! Stuur een mailtje via de contact-pagina of naar het e-mailadres: info@kayleygh.nl

Aan het einde van de maand maak ik de winnaar bekend! die krijgt automatisch bericht van mij!

Veel leesplezier!

Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *