Boek van de Maand – Mei

Cass, Kiera - De KroonJaaaa! We zijn weer beland in een nieuwe maand! Wat een feest!
Dit keer heb ik weer een nieuw boek voor jullie uitgekozen! Er is alleen nog wel wat speciaals aan dit boek, want hij moet namelijk nog uitkomen! Maar wees gerust, ik kan jullie dan misschien niets vertellen over de inhoud, maar ik kan jullie wel wat vertellen over het verhaal en de serie zelf!
Want deze keer heb ik gekozen voor het laatste boek in de Selectie serie! De Kroon van Kiera Cass!

Jullie hebben vast wel eens gehoord van de serie ‘ De Selectie’ toch? In ieder geval zijn dat een aantal boeken die ik gelezen heb en die ik ontzettend leuk vind! De hele selectie begon natuurlijk ooit bij America en haar strijd om de hand van Maxon. En na haar verhaal, kwam het verhaal van Eadlyn, de dochter van America en Maxon.
Dat maakt dit boek juist zo leuk! Want met dit boek eindigt de selectie van Eadlyn en weten we hoe ook haar liefdessprookje eindigt!

Omdat ik een enorm fan ben van dit boek, heb ik De Kroon gekozen als Boek van de Maand mei.
Ik kan niet wachten tot ik hem heb en kan beginnen met lezen!!!

Ik wens jullie weer veel leesplezier deze maand! Wat gaan jullie lezen?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *