Boek van de Maand – Maart

Armentrout, Jennifer L - WitheetVinden jullie maart ook niet een prachtige maand? Het is de maand waarin we de lente weer mogen verwelkomen en waarin de eerste beestjes en bijtjes worden geboren. Alle ontdooit, weg met het winterweer.
Maar bij deze prachtige nieuwe maand, hoort natuurlijk een prachtig niet boek! Dit keer heb ik gekozen voor: Witheet van Jennifer L. Armentrout!

Vorige week is hier de recensie van online gekomen! Hebben jullie die al gelezen?
In de recensie is te lezen dat ik vooral genoot van de verschillende liefdes in dit verhaal. Er zijn namelijk 2 soorten liefdes te vinden. De beschermende lieve jongen die het hart van ieder meisje sneller laten kloppen. Het soort jongen die eigenlijk in elk boek wel terug komt. Hij beschermt haar, offert alles op voor haar, doet alles voor haar, je kent het wel.
Aan de andere kant is er juist ook een heel andere soort liefde. Dat is de liefde van Roth, de demon in het verhaal. Hij zegt gewoon waar het op staat. Totaal het tegenovergestelde van de jongen die hierboven beschreven staat.Een soort liefde die ik weinig terug vind komen in boeken die ik lees. Maar dit soort liefde is direct, hij zegt gewoon wanneer iets sexy is, of wanneer hij iets leuk vind. Hij houd ervan als ze voor zichzelf opkomt en zichzelf niet wegcijfert.
En laat liefde nou een emotie zijn die terugkomt in de lente, die begint in maart. Jaaa, die zag je niet aankomen hea?

Een andere reden? Het is gewoon een gaaf verhaal!
Dus… Pak dat boek op en lees hem! Je zult niet teleurgesteld worden, dat beloof ik je!

Veel leesplezier!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *