Boek van de Maand – Juni

Heey,Visser, Judith - Oversteken
Welkom terug bij weer een nieuwe Boek van de Maand! Deze keer heb ik weer een
nieuw boek uitgekozen voor jullie. Het is een boek die al een tijdje uit is, maar waarvan ik het zeker de moeite waad vond om hem even met jullie te delen! Deze maand is het ‘Oversteken’ van Judith Visser
geworden!

Het boek ‘Oversteken’ heb ik al een paar jaar geleden gelezen. Toen ik dit boek las, was ik op slag verliefd. Niet omdat het verhaal zo romantisch was, maar het greep me vast en tot de dag van vandaag ben ik er nog mee bezig in mijn hoofd. Het verhaal van Tender heeft me nooit los gelaten, en er zijn nog vaak momenten dat bepaalde delen uit het boek in mijn hoofd schieten en me weer bezig houden voor 10 minuten.

Het is een prachtig verhaal van Tender, waar Judith laat zien hoe erg het verlies van een dierbare, kan gaan. Ik heb dit boek met tranen in mijn ogen gelezen en als iemand dan ook aan mij vraagt om een aanrader wat betreft ‘tranentrekkers’, dan staat deze bovenaan mijn advies-lijstje!
Daarom is dit boek nu Boek van de Maand juni! Dus als het aan mij ligt, gaan we massaal dit boek lezen! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *