Instagram

kayleygh.nl

 32    101


Boek van de Maand – Februari

Rudnick, Elizabeth - Een Frozen HartWelkom februari! Wat een feest, alweer een nieuwe maand! Dat betekend natuurlijk maar 1 ding! Een nieuw boek in de spotlight! Dit keer heb ik gekozen voor een boek die deze maand gaat uitkomen! Een boek wat ook nog eens enorm goed bij het seizoen van februari past… Een Frozen Hart!

De film Frozen kennen jullie allemaal toch wel? Maar hebben jullie de recensie al gelezen? Daarin vertel ik jullie dat dit boek zeker anders is dan de film. Het verhaal is gelijk, bijna hetzelfde. Het grote verschil tussen het boek is en de film is alleen… Hans! In het boek lezen we namelijk het ene hoofdstuk door de ogen van Anna en het andere hoofdstuk lezen we door de ogen van Hans!Dat levert zeker wat op, want ik moet eerlijk zeggen dat ik Hans beter ben gaan begrijpen!

Maar waarom Een Frozen Hart? Simpel… Winter!
Het is immers winter, net als in het boek. Nu hoop ik natuurlijk dat we niet zo’n winter krijgen als in Arendelle, maar ik gok van niet. Toch blijft het winter, zowel in het boek als in februari in de werkelijke wereld.

En natuurlijk heb ik dit boek gekozen omdat dit boek deze maand uitkomt! Eindelijk kunnen jullie hem ook gaan lezen en lezen en lezen tot je erbij neervalt! En als je het boek dan zat bent omdat je hem te vaak gelezen hebt, dan gaan we de film kijken! JEEJ!

Veel leesplezier deze maand!

Kus,
Kayleygh

Geen reactie's

Geef een reactie