Instagram

  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige

Amanda Stevens – Schemerzone

Stevens, Amanda - Schemerzone“Vanavond heb ik een grens overschreden, en als vader gelijk heeft, is terugkeren onmogelijk…”

Als Amelia Gray tegen haar zin betrokken raakt bij het onderzoek naar de moord op een rechercheur, komt ze opnieuw in contact met John Devlin. Maar hoewel ze nog steeds verliefd op hem is, houdt ze hem op een afstand. Ze weet te goed dat ze anders met krachten te maken krijgt die zeer bedreigend voor haar zijn.

Tijdens haar speurtocht naar de moordenaar verdwaalt ze in een waar doolhof van zwarte magie en raadselen. En omdat het erop lijkt dat John de enige is die daar de uitweg uit kan weten, laat ze hem weer toe in haar leven. Want hoe dieper ze graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat de moord iets met gebeurtenissen uit zijn verleden te maken heeft. Verschrikkelijke gebeurtenissen, waar hij niet over wil praten.

Om een antwoord te vinden op haar vragen – en om de kluwen van emoties te ontwarren – waagt Amelia zich in een wereld vol onbekend gevaar. Of ze er er ooit uit kan terugkeren, zal ze pas te weten komen wanneer het te laat is…


Alweer het derde in laatste boek in de dodenrijk trilogie van Amanda Stevens. Ook dit keer weer een verhaal dat je niet los laat!

Dit verhaal begint weer in dezelfde setting als verhaal 1 (de Crypte van Amanda Stevens). Ze is weer in haar eigen stad maar dit keer niet met een nieuwe klus voor het restaureren van een begraafplaats. Dit keer besluit ze dat ze opnieuw wil beginnen en niet meer wil terug denken aan John Devlin, de man op wie ze verliefd is geworden.
Juist omdat ze niets meer met hem te maken wil hebben, je raad het al, komt ze hem overal tegen. Zo jagen John’s geesten (waardoor hij achtervolgt word) Amelia naar John als hij bij een andere vrouw is. Zo komt ze John opnieuw tegen als ze weer te maken krijgt met een nieuwe moordzaak. Allemaal gebeurtenissen waarbij ze John weer opnieuw tegen het lijf loopt.

De rest van de inhoud ga ik niet vertellen, je moet hem gewoon lezen! Een goed boek met veel spanning, een klein beetje romantiek.
Als je dit boek gaat lezen voor de romantiek, raad ik je aan om een ander boek te kiezen, want er is niet heel veel romantiek te bekennen in dit verhaal. Het einde van het boek is namelijk helemaal niet zo romantisch als je hoopt! Toch is het einde wel heel sterk geschreven…

Wel is het een goed spannend boek waarbij je geen idee hebt wat het volgende is wat gaat gebeuren. Zo komen er elke keer weer gebeurtenissen op het pad van Amelia waarvan je totaal verbaast zal staan. Er gebeuren onverklaarbare dingen op rare momenten…

Al om al, weer een goed geschreven verhaal waar de spanning ervoor zorgt dat je blijft lezen! Ook dit derde deel is zeker een aanrader! Hulde aan Amanda Stevens!


Titel: Schemerzone
Auteur: Amanda Stevens
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: November 2012
Pagina’s: 352
ISBN: 978 90 347 5306 9


 

Geen reactie's

Geef een reactie