Instagram

  Henry Horse! Daar is hij hoor! Het laatste dier in de knuffelfamilie van dit boek! Zijn jullie er al klaar
  Ben jij meer een kattenmens of een hondenmens? Voor de hondenmensen hebben we Diggy Dog, voor de kattenmensen is daar...
  Ook vandaag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het hele boek op 10 november!
  Een nieuwe dag dus een nieuw patroon! Penny Panda staat online! Deze zwart witte vriend kan niet wachten om gehaakt
  10 november! Het haakboek staat live! FEEST! Het was een heel project, maar alle patronen zijn gemaakt, staan online en
  Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
  Met het patroon van Betsy Big zijn we op de helft! Dit lieve roze varkentje veroverd iedereen zijn of haar
  GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
  Welkom Diggy Dog! Een hondje hoort in elke familie toch? Ook in deze knuffelfamilie in ieder geval! Haak erop los
  Foxy Fox is nu al geliefd bij de mensen die een sneak peak hadden van de patronen in dit nieuwe
  Hallo Benny Bear! Een knuffelbeer wil iedereen wel toch? Geniet nu van jouw nieuwe dierenvriend, het patroon vind je in
  Hallo Billy Bunny! Dot lieve knuffeldier is met zijn lage oren een heerlijke verschijning! Tijd om te haken met deze
  Het is zover! De webshop is online en het eerste haakpatroon is verkrijgbaar! Deze hele maand kan je dit prachtige
  Het gaat beginnen! Vanaf vandaag elke dag een nieuw haakpatroon uit het nieuwe haakboek online! En we eindigen met het

Aimée Carter – De Godinnenwraak

Carter, Aimée - De GodinnenwraakKate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen. Helaas is het leven samen met Henry in zijn paleis niet helemaal wat ze ervan had verwacht. Hij heeft haar zelfs nog niet één keer gekust sinds ze terug is uit de bovenwereld! Houdt hij eigenlijk wel van haar?

Dan wordt Henry het slachtoffer van Calliopes wraakzucht en wordt hij door haar toedoen ontvoerd door het enige wezen dat machtig genoeg is om hem te doden: Kronos, de koning van de Titanen.

Terwijl de andere goden zich opmaken voor een strijd die het einde van alles kan betekenen, gaat Kate op zoek naar de Tartarus om Henry te redden. Al snel beseft ze dat ze het niet in haar eentje kan en dat ze hulp nodig heeft. Hulp van de enige vrouw die ze nooit had willen ontmoeten: Persephone, Henry’s grote liefde…


Dit is deel 2 in de Godinnenserie van Aimée Carter. In dit deel komt Kate terug na haar zomer die ze samen met James in Griekenland heeft doorgebracht.

Het boek begin al heel spannend vond ik. Je ziet hoe Calliope haar straf nakomt en op bezoek is bij een van de meisjes die ze heeft vermoord. Want net als Calliope zich begint te vervelen, komt er een mist binnen drijven die haar laat glimlachen. Dit is ongeveer waar het hoofdstuk eindigt. Dan pas ga je weer verder bij het verhaal van Kate.

En Kate komt net terug uit Griekenland met James. Je leest hoe ze terug komt op Eden Manor en hoe onvindbaar Henry is. Al snel komt Kate in de onderwereld terecht (het rijk waar Henry, en zij straks al koningin aan zijn zijde) regeert.
Maar meteen is al duidelijk dat de relatie tussen Henry en Kate niet meer zo is als voordat ze weg ging.

Toch komt er weer gauw genoeg spanning in het boek. Henry wordt ontvoert en de enige manier om hem te redden, is de hulp van die ene persoon die Kate nooit zou willen zien.
Dit gebeurde allemaal vrij snel achter elkaar en is halverwege het boek al gebeurd wat ik verwachtte dat pas aan het eind zou gebeuren. Even had ik zoiets van: Wat gaat er dan nog meer gebeuren?

Pas het tweede deel van het boek vind ik het echt heel spannend worden, en dat komt omdat dat totaal niet was, het was nog helemaal onbekend. Je kon er niks over terug lezen op de achterkant van het boek (want jaja, de blurb op de achterkant van het boek is alleen voor de eerste helft van het boek! Hoe spannend!).
Misschien is dat de reden dat ik het tweede deel dan ook in één avond heb uitgelezen. Ik vond het zo goed geschreven en spannend dat ik maar bleef lezen!

En natuurlijk verwacht je een einde zoals deze niet. Weer heb ik met open mond het einde van het boek zitten lezen omdat ik me niet kon bedenken hoe dit zou kunnen gebeuren. De hele tijd maak je wel connecties in je hoofd, en ben je wel bezig met het naderende einde, maar nooit had ik dit verwacht!

Dus weer een aanrader van een boek waarin spanning en romantiek in perfecte houding aanwezig zijn en de personages van het verhaal je meenemen op een onvergetelijke reis!


Titel: De Godinnenwraak
Auteur: Aimée Carter
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: maart 2014
Pagina’s: 320
ISBN: 978 90 347 5590 2


 

Geen reactie's

Geef een reactie