9 mei 2015 – Moederdag 2016

Gisteren was het weer zover, moederdag! Ook dit jaar heb ik het weer gevierd met zowel mijn eigen moeder als met de moeder van Jelle. Vandaag vertel ik jullie wat ik allemaal heb gedaan om moederdag zo leuk mogelijk te maken!

Ik ben de ochtend begonnen bij Jelle thuis. Jelle en ik hadden gezorgd voor een leuke cadeautjes en lekker eten. Dit eten hebben we namelijk in een rugzak gestopt om mee te nemen. Het was namelijk heerlijk weer en de moeder van Jelle woont heel dicht bij het strand. Daarom hebben we haar meegenomen, samen met de twee honden, voor een wandeling door een natuurgebied.
Het was een heerlijke wandeling tussen de bomen door. Soms hadden we hele stukken zon en sommige stukken lagen in de schaduw. Op een gegeven moment kwamen we een vlakte met alleen maar zand tegen en zijn we daar gestopt. Daar hebben we het kleedje uit de tas gehaald en al het eten neergelegd. De moeder van Jelle was verrast en vond het enorm leuk! Met z’n drieën hebben we heerlijk zitten brunchen in de schaduw met uitzicht op de vlakte waar de hondjes lekker aan het snuffelen waren.
Na de wandeling hebben we thuis een kopje koffie gedaan (ik had een kopje thee, heerlijk!) en hebben we rustig gezeten. De moeder van Jelle had voor de wandeling al haar cadeautjes gehad dus tijdens het koffie en thee drinken hebben we er nogmaals naar gekeken. Na de koffie zijn Jelle en ik naar mijn ouders gegaan.

Bij mij thuis was het nog aardig stil. Alleen mijn moeder was thuis met de hond. Vaders was nog duiken en Claudia was nog even naar het winkelcentrum om nog iets te halen (niet het cadeautje, die had ze gehaald toen ze vorige week bij mij bleef en toen we samen naar Utrecht waren geweest). Maar al snel kwam Claudia thuis en mijn vader ook. Dus zijn we met z’n alle onder de parasol geschoven en hebben we de cadeautjes aan mijn moeder gegeven. Daarna hebben we nog lekker wat gedronken en is Jelle naar huis gegaan om nog wat huiswerk te doen en te eten met zijn moeder en zijn oma.
Wij hebben thuis de BBQ aangezet en hebben heerlijk gegeten in de tuin. Daarna nog lekker zitten kletsen en gelachen met z’n vieren.

Mijn moederdag was in ieder geval geslaagd. Beide moeders hebben een leuke dag gehad en ik heb ook genoten! Wat hebben jullie gedaan met moederdag?

Kus
Kayleygh

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *