9 februari 2016 – Efteling 2016

Kennen jullie dat probleem? Dat je af wil spreken met vriendinnen van ‘vroeger’ (ja, dit staat tussen aanhalingstekens omdat ik vroeger vind klinken alsof ik oud ben en dat ben ik helemaal niet.) Deze vriendinnen ken ik al van de middelbare school en ik zou willen dat ik ze vaker zou zien, maar omdat iedereen druk bezig is met hun eigen leven (klinkt heel negatief, maar zo bedoel ik het echt niet!) komt er van dat afspreken minder terecht dan wenselijk is.
Maar daar hebben we wat op gevonden! We hebben ergens vorig jaar een datum geprikt en hebben eindelijk afgesproken! En wat hebben we gedaan? Een Sleepover met daarna… Een dagje Efteling!Het begon allemaal vrijdagavond na het eten. Een van de meiden moest nog werken tot 21:00 dus daarna zijn we in de auto gestapt en naar het huis van onze vriendin gereden. Hier hebben we lekker gekletst en een spelletje gedaan. Daarna zijn we gaan slapen, in de hoop dat we niet al te uitgeput waren de dag daarna.
De dag daarna was het namelijk snel alles opruimen, ontbijten, opfrissen en gaan! Een roadtrip naar de Efteling!

Om ongeveer 11:00 waren we bij de Efteling en we waren erop voorbereid dat we lange wachtrijen zouden hebben. Het was immers zaterdag. Maar wat we waren vergeten, is dat het natuurlijk carnaval was! In plaats van drukke rijen en uren lang wachten, konden we overal zo doorlopen! De langste wachtrij was ongeveer 10 minuten bij de houten achtbaan (Joris en de Draak). Doordat het ontzettend rustig was, hadden we alle attracties die we perse wilde doen, allemaal om 13:00 al gehad. De rest van de dag konden we dus zelf helemaal kiezen wat we nog gingen doen!
‘S avonds hebben we nog gegeten in een restaurantje in Loon op Zand. Daarna was het dan toch echt tijd om weer naar huis te gaan.

Het was een prachtige dag en we hebben ontzettend genoten. Nu is het afwachten tot de volgende keer dat we elkaar weer zien! Maar voor nu hebben we een prachtige vlog waarin te zien is hoeveel we hebben gelachen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *