8 april 2020 – Ready, set, GO!

Zo, daar zijn we weer. Misschien is het je al opgevallen, maar de hele blog is omgegooid. Dingen zijn veranderd. En dat gaat nog even door. Buiten de opmaak van Kayleygh.nl, gaat er ook qua tekst een hoop veranderen! Laat me het uitleggen…

In de afgelopen jaren is wel duidelijk geworden dat boeken een grote (doorgeslagen, obsessieve) passie is. Daarnaast ben ik altijd graag creatief bezig en wil ik ook deze kan van mij een plekje geven op deze blog. Daarom zijn er voortaan drie soorten categorieën waarin berichten online zullen komen:

  • Kayleygh leest: over de boeken en alles daaromheen. Dit zijn jullie al gewend en zal blijven zoals het altijd al is geweest!
  • Kayleygh haakt: een hobby die ik ook al weer een aantal jaar uitvoer en nog steeds heel leuk vindt! Tijd om daar ook meer aandacht aan te besteden en met jullie te delen wat ik maak en haak!
  • Kayleygh doet: Hieronder valt al het creatieve gespuis wat ik nog meer uitspook.

Op de pagina ‘Kayleygh haakt’ is nog vrij weinig te beleven. Geloof me, dat komt vanzelf!
Deze pagina is immers ook de nieuwste dus langzaamaan zal deze gevuld worden. Dit kan zijn met eigen haaksels of een haaksel waarover ik graag wil vertellen. Ik zal zelfs een aantal berichten uploaden in de komende tijd met haaksels die ik verkoop (omdat ik mezelf niet kon inhouden dus er gelijk veeeeeeel te veel van heb gehaakt). Hoe dan ook, allemaal berichten rondom haken. Feest!

Ik ben in ieder geval enorm blij met het nieuwe uiterlijk van Kayleygh.nl!
Hopelijk vinden jullie het ook mooi en gaan we samen een hoop nieuwe dingen ontdekken. Zeker in deze tijd (ik zit veel binnen vanwege Corona, jij ook?) is het fijn om te lezen, creatief te zijn, te bloggen en contact te hebben met jullie! Ik heb jullie gemist!

Zie ik jullie snel weer?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *