7 april 2017 – I’m back Baby!

Heb ik je al gezegd hoe blij ik ben dat je er weer bent? Want ondanks dat het de laatste tijd heel stil was op www.kayleygh.nl, blijf je wel terug komen. Dus als eerste wil ik je een virtuele knuffel geven, gewoon, omdat jij jij bent en je geweldig bent!
Dan nu de reden voor dit bericht: Ik ga weer hard aan de blog werken!

Mijn scriptie is ingeleverd, dat betekend dat er weer tijd is om leuke dingen te doen! Manoman, ik ben nooit goed geweest in plannen, maar dit had ik nooit verwacht. Ik heb je al een paar keer verteld hoe zwaar het eigenlijk is en dat bloggen er gewoon echt even niet bij paste en dat ik het verschrikkelijk vond. Het maakt me namelijk enorm gelukkig om te schrijven, te bloggen en jullie te spreken. Dus ik ben dan ook enorm opgelucht dat ik weer verder kan bloggen!

Er staan een paar leuke dingen in het vooruitzicht die ik met jullie ga delen. Een lijstje hiervan:
– Er staat weer een uitje gepland met de Bookclub, binnenkort krijgen jullie een uitgebreide samenvatting hiervan!
– Ook YALFest komt eraan! En laat ik nu een uitnodiging hebben om naar de persconferentie te komen, bij de boekenborrel te zijn en gewoon YALFest zelf te bezoeken! Dat wordt weer smullen van de blogberichten binnenkort!
– De Pickwick theevragen zijn weer bijgevuld, dus die komen er ook weer aan!
– Ik heb weer tijd om te lezen, dus ik ga weer verder aan mijn stapel nog-te-lezen-boeken! Dat worden weer een paar mooie recensies voor jullie!

Voor de rest heb ik nog veel meer op de planning staan! Allemaal nieuwe DIY’s, recepten, nieuwe ‘de 10…’ en nog veeeeeeeel meeeeeer!
Ik word er zo blij van!

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik en zie ik jullie binnenkort weer terug!
Ohjah, tipje van de sluier. Er staat iets op mijn planning met de volgende trefwoorden, iets met: ‘Boek + Goodie’, ‘Instagram’ en ‘Winactie’.  Ik denk: ik zeg het maar even… Stay tuned dus!

Voor nu, ga ik lekker verder werken aan een aantal mooie berichten! Tot snel lieve lezers!

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *