6 oktober 2017 – Nieuwsbrief!

Wat leuk dat je er weer bent!
Was het de naam van dit bericht die je hierheen heeft geleid? Of is het gewoon omdat het vrijdag is en je toe was aan een nieuw bericht? Het maakt niet uit hoe je hier bent gekomen. Het gaat erom dat je er bent, want ik heb groot nieuws! VANAF VANDAAG KAN JE JE INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN KAYLEYGH.NL!!!

Het is me gewoon gelukt! Ik heb het allemaal uit kunnen vogelen en vanaf vandaag kunnen jullie je inschrijven voor de nieuwsbrief! Nu hoor ik je denken: Zo moeilijk kan het toch niet zijn? Maar het gaat me meer om de organisatie erachter. Waar ga ik het allemaal over hebben? Wat ga ik allemaal laten zien? Er zijn al heel wat ideeën voorbij gekomen en weer weggeschrapt, maar het komt goed! Ik zou zeggen: Schrijf je in om zeker op de hoogte te blijven van het laatste nieuws op kayleygh.nl!

Hoe schrijf je je in? In de sidebalk hiernaast staat de optie om je in te schrijven (wel ietsjes naar beneden scrollen)! Als je email, je voor- en achternaam invult en dan bevestigd via je eigen mail, dan sta je ingeschreven en blijf jij op de hoogte! Supergezellig!

Ohjah, en ik ga nog niks verklappen. Maar er staat in mijn notities een paar belangrijke woorden. Iets met ‘nieuwsbrief inschrijven’ en ‘winactie’. Dat je het maar even weet…

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *