6 oktober 2016 – Ontmoeting Jenny Han

Jaa, je leest het goed! Ik ben Jenny Han mogen ontmoeten tijdens een signeersessie in Boekhandle Donner in Rotterdam. Vadaag vertel ik jullie hoe deze ontmoeting ging en laat ik foto’s zien!

Om te beginnen, gingen Jelle en ik met de trein naar Rotterdam. Jelle ging mee omdat we toch naar onze ouders gingen voor het weekend, dus dit konden we mooi combineren. Helaas hadden we iets vertraging waardoor we wat later bij Donner aankwamen dan we wilde.

_dsc1015In ieder geval, de signeersessie begon met een Q&A waar vragen aan Jenny werden gesteld. Dit was heel leuk om te horen maar heel veel van de vragen die werden gesteld, zeiden voor mij niks omdat ik de boeken nog niet gelezen heb. Je snapt natuurlijk wel welke boeken er ineens op mijn To-Read lijst zijn beland!

Maar na het vragenrondje was het tijd voor het signeren! Ik ging in de rij staan bij mijn boekenvriendinnetjes. We stonden halverwege de rij wat ervoor zorgde dat we ongeveer een kwartiertje moesten wachten. Maar dat was neit erg, het was immers heel erg gezellig!
14483455_1141161899287409_1634931914_nEn toen kreeg ik haar handtekening! Nu staat Jenny Han ook in mijn handtekeningenboekje. Hij wordt steeds voller! En natuurlijk ging ik ook op de foto met haar. Want ja, we waren er nu toch!

Na de signeersessie zijn Jelle en ik nog even de stad ingedoken. Mar niet voor lang hoor, want de winkels gingen dicht. Hoe dan ook, het was leuk om Jenny te ontmoeten! Ze is enorm aardig en spontaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *