5 september 2017 – ‘Kom op Kay, je kan dit!’

Hee jij daar, wat fijn dat je er weer bent. Ja, echt, ik vind dat echt fijn. En dat wil ik graag even zeggen..
De laatste tijd zijn er steeds minder berichten verschenen op kayleygh.nl. Vooral de zomer hakte er even in en tijden lang verscheen er niks. Dat is niet zomaar, daar zit een reden achter. Want ik heb namelijk echt mijn best gedaan, maar het lukte me gewoon even niet. Vandaag vertel ik jullie daar alles over :).

Misschien heb je het meegekregen, misschien helemaal niet, maar ik heb mijn afstudeeronderzoek niet gehaald. De redenen daarvoor zijn nogal… complex. Laten we zeggen dat het een chaos is, een chaos waar ik enorm mee heb gezeten. Want doordat het niet goed ging met school, ging het persoonlijk ook niet lekker, had ik steeds minder zin om te lezen, etcetera, etcetera. En ja, zonder leesvoer of motivatie om te lezen, geen content voor de blog…

Ja, daar zat ik dus. Steeds vaker gebeurde het dat ik op dinsdag of vrijdag dacht: ‘Shippies, er moet eigenlijk iets online..’ of ‘Ja, ik weet echt niet wat ik nu moet schrijven hoor’. De inspiratie was op, de zin was weg. Ik was gewoon even ‘uit’, en niet in mijn hum zeg maar.
Ik las ook geen enkel boek meer. Echt een leesdip van hier tot (vul in naar keuze). Eigenlijk zat ik er gewoon doorheen en was ik toe aan wat motivatie, maar waar haal je die vandaan?

Nou, bij jou dus. Ik bedacht me dat ik blij wordt van jullie. De dingen die jullie zeggen, de likes die jullie geven, de views op de berichten die ik schrijf. Dat zijn de dingen die een glimlach op mijn gezicht geven, waar ik gelukkig van wordt. Dus toe ik een tijdje niet blogde, merkte ik dat ik jullie ging missen!
De volgende stap was dat ik uit het leesdipje moest komen. Nu hebben we afgelopen weekend de Boekenclub van de Boekentijgers gehad in Antwerpen en ik zal je eerlijk bekennen: Ik heb het boek (de Nieuweling) in 2 dagen uit moeten lezen om het te halen. En dat is me gelukt! De dag daarna was ik eindelijk weer samen met de tijgers en iedereen had waanzinnig mooie plannen met zijn of haar blog. Het was echt de motivatie die ik nodig had en waardoor ik nog meer zin kreeg om te gaan bloggen. Toen ik van Joelle (van Superjoellegirl) ook nog eens het boek mocht lenen wat ik heel graag wilde lezen (‘Alles wat je lief is’, ik wil namelijk heel graag naar die film maar wilde wel eerst het boek hebben gelezen), was ik meteen uit mijn leesdipje. Ik ben eergisteren begonnen in dit boek, en heb hem gisterenmiddag uitgelezen!

Dus waar sta ik nu? Bovenop een berg, uitkijkend over mijn dalletje denk ik. Ik heb weer motivatie om te bloggen. Er staan leuke dingen in de vooruitzichten en er gaan weer mooie dingen verschijnen op kayleygh.nl. Denk aan vlogs (Buddy Tegenbosch heeft een nieuw boek geschreven en ik ga naar de boekpresentatie) en mooie recensies (van ‘De Nieuweling’ en ‘Alles wat je lief is’ komen er snel aan!) en nog veel meer leuke dingen! Er staat zelfs een winactie in de planning!

Wauw, je leest nog steeds? Dat vind ik nou echt tof. Dat maakt me echt blij.
Ik ben weer uit mijn lees- en blogdipje en daar heb ik jou aan te danken! Want hoe hard iedereen ook zegt dat hij of zij blogt voor zichzelf, zijn we allemaal toch heel blij als we allemaal lieve lezers hebben als jij. Jij maakt het allemaal gewoon nog mooier dan het al is. En dat mag best eens gezegd worden.

Kus,
Kayleygh

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *