Instagram

kayleygh.nl

 32    101


 • Zelf had deze Disney prinses nooit verwacht iets anders te doen dan... Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen
 • Voor de kerst begon, besloot ik een trui te haken. Zo kon ik mijn oma toch nog eren, ondanks dat
 • Yas! Een nieuw patroon, eentje die al heel lang in de planning staat! Nog 4 dagen...  #crochet   #haken   #pattern   #crochetpattern 
 • Spannend! Elke dag een stapje dichterbij! Vrijdag komt deze beauty online!  #haken   #crochet   #pattern   #patroon   #haakpatroon   #crochetpattern   #countdown   #aftellen   #disney 
 • Nog 1 dag... Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Wat een spanning! Morgen komt het patroon van deze disney jurk
 • NIEUW! Rapunzel jurk haakpatroon! Met pruik en Pascal uiteraard! Eindelijk is dit pareltje te verkrijgen voor jou! Ideaal voor jouw
 • Belle is home Find the crochetpattern on kayleygh.nl! Available in Dutch and English! ... Belle is thuis Vind het haakpatroon
 • Geen prinses zonder haar extra toevoeging, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken   #diy 
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Nog maar 1 dag! Ik herhaal: NOG MAAR 1 DAG! Morgen weten we welke prinses we gaan haken dit weekend.
 • Een nieuw patroon in de webshop! Nooit meer slapeloze nachten door teveel licht in de kamer. Met dit slaapmasker ga
 • De gehaakte-Disney-jurken-lijn gaat verder! Eind deze (werk-)week verwachten we weer een prachtig patroon van de volgende creatie!  #staytuned   #disney   #haken 
 • Whaaaaa, spannend! Hebben jullie al een idee?  #haken   #patroon   #haakpatroon   #sneakpeak   #crochet   #crochetpattern   #pattern   #disney   #countdown   #kayleygh 
 • GRATIS PATROON! Met dit koude ❄️ weer wil je buiten zo warm mogelijk blijven. Met dit patroon haak jij een
 • Wat doet deze Disney prinses het liefst? Nog maar 3 dagen tot we weer kunnen genieten van een nieuw patroon!
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Assepoester jurk! Haak nu jouw Assepoester jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Nieuw! Eindelijk live in de webshop! De Disney Belle jurk! Haak nu jouw Belle jurk met dit nieuwe patroon! Geniet
 • Geen prinses die prinses wordt zonder hulpmiddelen, zo ook deze Disney prinses!  #staytuned   #disney   #haken   #crochet   #haakpatroon   #crochetpattern   #crochetdisney   #disneyhaken 
 • Eindelijk , de 3e disney jurk is te verkrijgen als haakpatroon in onze webshop! ✨️Check onze bio en haak erop

31 december 2015 – bedankt 2015, hallo 2016!

Wauw, dat was weer een jaar lieve lezers. En wat voor een jaar! Wat is er veel gebeurd en wat zijn dingen snel gegaan! ik neem jullie mee naar mijn hoogte punten van 2015 en samen kijken we naar mijn verwachtingen voor 2016. Ik heb er in ieder geval super veel zin in! Jullie ook?

2015
Dat was een druk jaartje hoor! Als eerste ging ik over van een wordpress domein naar een eigen domeinnaam! Kayleygh.nl werd geboren en gelukkig kwamen jullie allemaal mee!
En dan het feit dat de blog een jaar bestond! Nog elke maand groeit de blog hard en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor! Op deze verjaardag kwam ook een winactie. Deze winactie werd massaal gedeeld, iets waar ik totaal niet op gerekend had. Deze winactie zorgde voor de beste maand van bezoekers. Het was echt mega geworden, en dat allemaal door jullie!
Natuurlijk was in mijn privé leven het een en ander aan de hand in 2015. Bijvoorbeeld de tumor in mijn neus. Die werd begin dit jaar ontdekt en op 20 oktober dit jaar operatief verwijderd. Maar nu deze eruit is, kan het volgende jaar alleen maar beter worden toch?

2016
Dat wordt een goed jaar, dat voel ik nu al. Ik heb namelijk jullie, mijn lieve lezers, die ervoor zorgen dat ik het bloggen leuk blijf vinden en dus vol goede moed aan het volgende jaar ga beginnen. Ik kan niet wachten om al mijn nieuws met jullie te delen en jullie op de hoogte te houden van al het (boeken)nieuws wat er gaat komen.
Het wordt een topjaar omdat ik hopelijk nog meer winacties kan doen en jullie nog meer kan betrekken bij de blog! Ik vind het veel leuker om te weten dat jullie de blogberichten leuk vinden en dat jullie er blij van worden, dat motiveert mij enorm!
Sowieso word 2016 een topjaar, dat weet ik gewoon. Nog nooit heb ik zoveel van alles genoten als nu. Zoals jullie misschien weten, heb ik het niet altijd makkelijk gehad. Maar juist daarom ben ik nu zo blij en durf ik nu te zeggen dat ik oprecht gelukkig ben, ondanks de tegenslagen af en toe. 2016 wordt een jaar van geluk, van bloggen, van mezelf zijn.

Vandaag kwam ik een quote tegen die ik graag met jullie zou willen delen. Ik denk dat ik het hele jaar zal blijven terugdenken aan deze quote, gewoon omdat hij perfect van toepassing is!

Tomorrow is the first blank page of a 366 page book. Write a good one – Brad Paisley

Ik hoop dat jullie allemaal een prachtige jaarwisseling tegemoet gaan en dat we elkaar volgend jaar weer spreken. Een heel fijn jaar gewenst, dat al je dromen uit mogen komen! En enorm bednakt lieve lezers, zonder jullie zou deze blog er niet zijn. Jullie zijn de drijvende veer achter deze blog! Mijn dank is enorm!

Kus,
Kayleygh

PS. Het zou leuk zijn om jullie eens te ontmoeten, ik ben zo benieuwd wie de lezers van de blog zijn. Als jullie het leuk vinden (en ik zou er enorm blij om zijn) zou ik willen vragen of jullie de vragen van het vriendenboekje willen invullen en naar mij op willen sturen naar info@kayleygh.nl of via de Facebookpagina naar mij willen opsturen.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie