3 november 2017 – NaNoWriMo 2017 is begonnen!

kathlynKen je NaNoWriMo? Het is een afkorting van National Novel Writing Month. Misschien gaat er nu een belletje rinkelen?
Het is een project dat over de hele wereld gedaan wordt. In de maand november hebben alle mensen die meedoen aan NaNoWriMo hetzelfde doel: In de maand november 50.000 woorden schrijven aan hun verhaal. Dat betekend dat er gemiddeld per dag zo’n 1667 woorden op papier moeten verschijnen. En dit jaar doe ik weer mee!

Nu moet ik meteen eerlijk zijn. Mijn doel zal niet zijn om de 50.000 woorden te halen. Mijn doel is anders dit keer. In 2015 heb ik ook meegedaan en toen heb ik deze 50.000 woorden gehaald. Maar dit jaar ga ik het anders aanpakken.
Dit jaar is mijn doel dat ik elk vrije moment wil gebruiken om te schrijven. Ik ga dus niet voor de 50.000 woorden, maar ik wil weer in het schrijfritme komen. Daarom gebruik ik NaNoWriMo dit jaar net wat anders.

Toch ga ik wel een verhaal schrijven! Een tijdje geleden ben ik begonnen met een nieuw verhaal waarin Kathlyn de hoofdrol speelt. Nieuwsgierig?

Kate is een meisje die net als ons is en woont net buiten de campus van haar school. Heel normaal, niks aan de hand. Ze praat alleen met niemand.
Op een dag komt er een nieuwe jongen in haar klas: Tom. Kate merkt iets aan hem. Er is iets met hem, maar ze kan niet zeggen wat. En als ze er eenmaal achter is wat, is niks meer hetzelfde…

In ieder geval, het is begonnen. Vanaf afgelopen woensdag ben ik begonnen aan mijn doel en ik ben benieuwd of ik het ga halen?
Doe jij ook mee aan NaNoWriMo? Zoja, waar gaat jouw verhaal over?

Kus,
Kayleygh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *